Saturday, March 21, 2015

Догляд за шкірою - міфи і правда

Незважаючи на доступність інформації косметичні стереотипи живучі, а колекція помилок постійно поповнюється. Ось найпоширеніші.

    Догляд за шкірою - міфи і правда МІФ: ЧИМ ДОРОЖЧЕ КОСМЕТИКА, тим вище її ЕФЕКТИВНІСТЬ
    НАСПРАВДІ
    Ціна крему або сироватки залежить не тільки від кількості і якості активних компонентів,
    але й від витрат виробника на упаковку, рекламну кампанію і різноманітні маркетингові заходи. Все це навряд чи має відношення до ефективності продукту. Внесок у кінцеву вартість вносять престиж і популярність бренду. Купуючи крем або пудру від знаменитого модного будинку, ви купуєте не стільки косметику, скільки певний статус. Виняток становлять хіба що професійні засоби. Марки, представлені в салонах краси, часто не дають рекламу і взагалі невідомі широкому колу. Зате вони містять біологічно активні речовини в максимальній концентрації, і це вже безпосередньо впливає на вартість косметики.

    МІФ: ПОЧИНАТИ БОРОТЬБУ З вікові зміни шкіри ПОТРІБНО C 25 РОКІВ
    НАСПРАВДІ
    Якщо під боротьбою проти вікових змін мається на увазі захист шкіри та якісне зволоження, то починати її радимо раніше. Але з використанням спеціальних anti-age продуктів поспішати не варто. Кошти з пептидами, ретинолом, ДМАЕ та іншими зоряними антивіковими інгредієнтами стимулюють синтез власних білків і налагоджують процеси регенерації - з цим у молодому віці шкіра і сама прекрасно справляється. Підтримка ззовні навряд чи принесе шкоду, але виявиться абсолютно марною. Купуючи anti-age косметику, орієнтуйтеся не так на вік у паспорті, а на стан шкіри. Якщо її з юності захищати від сонця, грамотно очищати і живити, відповідні кошти можуть не знадобитися і в 40 років.

    МІФ: ГОРМОНАЛЬНА КОСМЕТИКА НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ЗДОРОВ'Я
    НАСПРАВДІ
    Косметика, яку в народі називають гормональної, насправді містить фітоестрогени - речовини рослинного походження. Їх вплив на шкіру в чомусь схоже з дією «рідних» гормонів. Фітоестрогени стимулюють вироблення гіалуронової кислоти, підвищують еластичність шкіри, зміцнюють клітинний каркас. Вони вважаються ефективними і нерідко зустрічаються в антивікової косметиці. Але небезпека їх сильно перебільшена: концентрація фітоестрогенів в кремі або сироватці не так вже й висока, та й проникнути в кров через шкіру вони, як і інші косметичні інгредієнти, просто не в змозі.

    МІФ: СУЧАСНА КОСМЕТИКА МОЖЕ ЗАМІНИТИ салонних процедур
    НАСПРАВДІ
    На упаковках деяких кремів можна зустріти слова «лазер» або «ефект ботокса», але не будемо тішити себе ілюзіями. Косметичні засоби працюють виключно в самих поверхневих шарах шкіри, у той час як ін'єкції або апаратні методи зачіпають більш глибокі її шари. Салонні процедури і домашній догляд повинні доповнювати один одного.

    МІФ: КРАЩИЙ СПОСІБ ПОВЕРНУТИ КОЖЕСВЕЖЕСТЬ - протерти обличчя кубиком льоду
    НАСПРАВДІ
    Різке охолодження викликає мікроспазми судин, внаслідок чого поліпшується кровообіг і шкіра набуває більш здоровий колір. Але часом крижані процедури можуть завдати шкоди. Якщо судини розширені і розташовані дуже близько до поверхні шкіри, стінки їх можуть лопнути від подібного агресивного впливу. Перш ніж відкривати морозилку, оцініть стан шкіри. Якщо на щоках просвічується судинна сіточка або є характерні «зірочки», контрастні процедури протипоказані.

    МІФ: ВЛІТКУ НЕ МОЖНА РОБИТИ ПІЛІНГ І ЛІКУВАТИ Гіперпігментації
    НАСПРАВДІ
    Кращий час для хімічних пілінгів - період з жовтня по квітень, коли сонячна активність мінімальна. А ось ультразвуковий пілінг при необхідності можна робити і влітку, він не так сильно підвищує чутливість шкіри до ультрафіолету. Таке очищення підійде як жирної, так і вікової шкірі. Ультразвукове вплив нормалізує роботу сальних залоз, покращує кровообіг, прискорює регенерацію і вирівнює тон шкіри. Можна використовувати і сучасні засоби, освітлюючі пігментні плями. Прослідкуйте, щоб вони містили гідрохінон, а більш м'які арбутин, саліцилову кислоту і вітамін С. Використовувати сонцезахисні креми обов'язково!

    МІФ: СИРОВАТКА І КРЕМ ПОВИННІ БУТИ ОДНІЄЇ МАРКИ І ЛІНІЇ
    НАСПРАВДІ
    Не обов'язково! Можна використовувати зволожуючу сироватку і живильний крем різних брендів. Головне, щоб вони підходили за типом шкіри. Будьте обережні лише з продуктами, що містять фруктові кислоти або ретинол. Занадто велика концентрація цих речовин, так само як і їх поєднання, чреваті серйозним роздратуванням. В ідеалі програму догляду з ретиноїдами і aha-кислотами повинен підбирати фахівець.

    МІФ: моделюється і антицелюлітні засоби НЕ ПРАЦЮЮТЬ
    НАСПРАВДІ
    Косметичні засоби не позбавляють від зайвих кілограмів, але їм цілком під силу підтягнути шкіру і зробити її більш пружною. Якщо застосовувати такі продукти двічі на день, поєднуючи з масажем і фізичною активністю, через місяць можна побачити результат. Найкраще для корекції фігури підходить косметика з кофеїном і карнітином, що розщеплюють жирові клітини. Морські водорості, екстракти хвоща, плюща і каштана виводять зайву рідину і роблять шкіру пружною.

    МІФ: ВСЯ аптечної косметики гіпоалергенний
    НАСПРАВДІ
    Багато аптечні марки, дійсно, випускають гіпоалергенні засоби, ідеально підходять для чутливої ??шкіри. Але як правило, цим їх асортимент не вичерпується. Крім того, в аптеках зустрічається і звичайна масова косметика, що продається в будь-якому супермаркеті. Щоб не заплутатися, перед покупкою поговоріть з консультантом.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru