Tuesday, March 31, 2015

Салон краси будинки

Святкова метушня, хуртовина за вікном, останні робочі дні в році, що минає ... Серед усіх турбот виділіть трохи часу і для себе. Щоб у новорічну ніч блищати у всій красі!

    Салон краси будинки Влаштуйте будинку напередодні свята затишний салон краси з приємними косметичними процедурами. І ви відразу відчуєте себе відпочила і посвіжілої!

    ПОВНИЙ РЕЛАКС
    Почніть SPA-догляд з ванни, наповненої водою комфортної температури. Додайте 250 г натуральної морської солі або 5 крапель розслабляючого ефірного масла, наприклад троянди або лаванди. Цілком достатньо полежати у ванні 15-20 хвилин. Потім на распаренное тіло нанесіть скраб. Мочалкою або масажною щіткою гарненько розітріть проблемні зони. Для особи зробіть щадний пілінг. Після глибокого очищення шкіри приступайте до ритуалу обгортання. Кошти на основі глини, водоростей або меду подарують пружність шкірі. Нанесіть їх на стегна, ноги і живіт, щільно оберніть тіло харчовою плівкою, ляжте на диван і сховайтеся пледом. Випийте чаю, а через 40 хвилин все змийте теплою водою.

    РАДА: ароматичні свічки, розслаблююча музика, ефірні масла і східні пахощі створюють дивовижну атмосферу спокою, затишку та краси. Приготуйте все це заздалегідь, і кохана людина не встоїть перед спокусою прийняти разом з вами ванну.

    ЩАСЛИВІ ХВИЛИНИ
    Після водних процедур саме час побалувати чисту шкіру зволожуючими косметичними засобами, які перешкоджатимуть її иссушению. Найкраще підійде масажне масло. У важкодоступних місцях його можна втерти в шкіру за допомогою ручного масажера з валиком. Масаж потрібно робити від периферії до центру, тобто від кінчиків пальців рук і ніг до області серця. Живіт масажують за годинниковою стрілкою, уникаючи області печінки. Через 10 хвилин, коли масло вбереться в шкіру, нанесіть антицелюлітний, моделюючий або живильний крем для тіла.

    РАДА: зимовий догляд за обличчям і тілом полягає не тільки в нанесенні поживних кремів. Шкіра, особливо на обличчі, потребує щоденного очищення і тонізації. І хоча б один раз на тиждень застосовуйте інтенсивні маски.

    Особиста колекція
    Спокусливий аромат, розкішна текстура, натуральні інгредієнти - погодьтеся, ми охочіше доглядаємо за шкірою, якщо косметичні засоби приносять нам задоволення під час використання. Підбадьорливий аромат лайма створює гарний настрій рано вранці. Кокос і апельсин дарують відчуття сонячного тепла і відпочинку на райському острові. Лаванда нагадає про теплі літні вечори Середземномор'я, а чуттєві ноти рожевого саду подарують солодкі мрії і знімуть напругу після робочого дня.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru