Saturday, March 28, 2015

Молекула краси

Сухість, тьмяний колір, втрата пружності, глибокі зморшки ... Чим менше в клітинах шкіри гіалуронової кислоти, тим помітніше процеси старіння.

    Молекула краси Найбільша кількість гіалуронової кислоти - в шкірі у новонароджених, до 40 років воно скорочується вдвічі, а після 60 років в шкірі залишається всього 10 відсотків кислоти. Справжнім проривом в косметології стало створення ефективних антивікових засобів з цим важливим компонентом.

    ЗОРЯНИЙ ЧАС
    Для того щоб наша шкіра довше залишалася молодою, вона повинна бути досить зволоженою. Молекула гіалуронової кислоти притягує кількість води, яка в тисячу разів перевищує масу самої молекули. Тому в складі антивікових кремів для обличчя вона діє подібно до губки: вбирає в себе воду і утримує її в клітинах шкіри. Завдяки своїй низькій молекулярній масі гіалуронова кислота легко проникає в тканини і може впливати навіть на глибокі зморшки. При регулярному використанні кремів з цим активним компонентом поліпшується контур обличчя, підвищується еластичність шкіри, швидше оновлюються клітини. Навіть з темними колами під очима гіалуронова кислота прекрасно справляється. Саме тому фахівці називають її зіркою сучасної косметології. Зараз цю молекулу можна знайти навіть у складі тоніків і спреїв для особи, а також декоративної косметики, наприклад в тональних засобах з позначкою anti-age.

    САЛОН ПРАКТИКА
    МЕЗОТЕРАПІЯ - найбільш популярна салонна процедура омолодження обличчя. Гіалуронову кислоту вводять під шкіру шляхом уколів, попередньо зробивши місцеву анестезію. Повний курс зазвичай займає близько 3-5 місяців.
    Біоревіталізація - ін'єкції, в результаті яких в шкірі запускаються процеси вироблення колагену, еластину і власної гіалуронової кислоти. Один курс включає 3-4 процедури, потім роблять перерву.
    Контурної пластики увазі використання гелів на основі гіалуронової кислоти, які вводяться підшкірно. Гелі заповнюють зморшки, розгладжують носогубні складки і збільшують обсяг губ. Ефект зберігається до 6 місяців.

    ПРОСИМО підкріплення
    Сироватки з гіалуроновою кислотою дозволяють в стислі терміни домогтися яскраво вираженого омолоджуючого ефекту. Вони також захищають обличчя від ультрафіолетових променів, запобігають фотостаріння, борються з пігментним плямами і відбілюють шкіру. Гіалуронова кислота присутня в сироватках в дуже високій концентрації, тому їх наносять в невеликих кількостях: для обличчя, шиї та зони декольте буде достатньо двох-трьох крапель. Сироватки не можуть вважатися універсальним косметичним засобом (швидше вони призначені для вирішення конкретних проблем) і не виключають використання очищаючого молочка, тоніка, крему.

    Кисневою подушкою
    Сироватка і крем, у складі яких присутній гіалуронова кислота, працюють подвійно ефективно. Вони глибоко зволожують і розгладжують шкіру одночасно в двох її шарах: внутрішньому - пов'язуючи і утримуючи молекули води, і зовнішньому - створюючи захисну плівку, зберігаючи вологу і перешкоджаючи її випаровуванню з поверхні. Шкіра відпочивший і свіжий вигляд, наче її збагатили киснем. Для інтенсивного ліфтингу сироватку рекомендується використовувати щодня протягом семи днів перед нанесенням крему. Потім 1-3 рази на тиждень протягом трьох тижнів. При необхідності курс можна повторити.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru