Thursday, March 19, 2015

Комфортний відпочинок поруч

Ще до настання літнього сезону ми замислюємося про відпустку. Не завжди є можливість полетіти у вирій, до моря, поїхати в село до бабусі або відправитися в цікаву подорож на машині.

    Комфортний відпочинок поруч
    Комфортний відпочинок поруч
    Комфортний відпочинок поруч
    Комфортний відпочинок поруч

Next

    Сьогодні можна провести відпустку з комфортом і відмінними враженнями зовсім поруч, у найближчому Підмосков'ї. Причому умови, які вам запропонують, враховують інтереси і дорослих і дітей. Наприклад, в Foresta Festival Park, який розташований всього в 30 км від Москви, в мальовничому місці з розкішною природою, поряд з лісовим масивом. Готель круглий рік дарує своїм гостям можливість відмінно провести не тільки відпустку, але і вихідні.
    24 травня Foresta Festival Park відкрив літній купальний сезон! Відкритий басейн з підігрівом, баром і волейбольним майданчиком - справжній рай для любителів активного відпочинку!
    Гостей готелю зустрічали цікавою програмою:
    > Дефіле в купальниках від сербського бренду Intim Extrimo учасниць конкурсу «Російська красуня» і фотосесія;
    > Майстер-клас з приготування та дегустація дієтичних зелених коктейлів;
    > Майстер-клас з анти-ейдж гімнастики для обличчя MAKE FACE.
    Протягом всього літнього сезону для своїх гостей команда анімації Foresta Festival Park буде влаштовувати запальні вечірки. У барі вас чекатимуть прохолодні напої і легкі закуски.
    Любителям активного відпочинку і всім бажаючим, хто просто хоче підтримати фігуру у відмінному стані, до послуг пляжний волейбол. Ігри на свіжому повітрі розташовують до спілкування та згуртуванню самої дружної спортивної команди.
    Foresta Festival Park не забув і про своїх найменших гостей. Щоб діткам було легше навчиться плавати, і вони не боялися води, на допомогу мамам і татам прийдуть яскраві надувні іграшки, які перетворять серйозне навчання у веселу гру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru