Monday, March 16, 2015

Сила природи для краси і здоров'я

    Сила природи для краси і здоров'я І це легко пояснити - все, що потрібно для природної краси і здоров'я, ми черпаємо у природи. Тому, використовуючи продукти з натуральними інгредієнтами для догляду за собою, ми не тільки слідуємо самим останнім beauty тенденціям, але і максимально ефективно дбаємо про себе.
    Компанія Colgate Palmolive, лідер в області засобів особистої гігієни, пропонує російським жінкам нову лінію засобів c екстрактами алтайських трав - гелі для душу, рідке і тверде мило Palmolive «Алтайські трави» та дезодоранти Lady Speed ??Stick «Алтайська свіжість».
    Цілюща сила трав Алтаю відома з давніх часів. Алтай - не тільки край з тисячолітньою культурою, історичною та біологічної унікальністю, але і один з найбільш екологічно чистих куточків нашої країни. Тут росте понад 2000 видів унікальних трав і рослин. Сьогодні трав'яні збори широко застосовуються не тільки в лікуванні всіляких захворювань, але і в сфері краси. Їх використовують у всіляких косметичних і SPA-процедурах: ваннах, маски для обличчя і тіла, обгортаннях, ароматерапії і багато іншого.
    Нові технології допомагають жінкам з легкістю зробити вибір серед безлічі косметичних засобів по догляду за собою, щоб користуватися кращим, що подарувала природа, не витрачаючи зайвого часу і без особливих турбот.
    Гелі для душу, рідке і тверде мило, що входять до складу колекції Palmolive «Алтайські трави», містять натуральні екстракти ялівцю, чебрецю та женьшеню. Женьшень інтенсивно живить і відновлює шкіру, чебрець володіє протизапальними і загоюючими властивостями, ялівець сприяє зволоженню шкіри, підвищує її пружність і еластичність.
    У новій лінійці дезодорантів Lady Speed ??Stick «Алтайська свіжість» містяться екстракти розмарину і шавлії. Розмарин ніжно піклується про шкіру, а шавлія освіжає і надійно захищає від неприємного запаху. Навіть у найсильнішу спеку ви будете максимально захищені від поту і запаху протягом 48 годин, а приємні та природні аромати природи Алтаю стануть доказом. Для будь-якої жінки відчуття свіжості і чистоти - це впевненість у собі і власній привабливості!
    Спробувавши ці продукти ви зможете випробувати на собі позитивний ефект натуральних Алтайських трав і відчути справжнє оновлення тіла і душі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru