Tuesday, March 24, 2015

Як зберегти молодість

Гладка, рівна і пружна шкіра - це дар природи, який кожна жінка хоче зберегти якомога довше.

    З віком все природні функції самовідновлення, самоомоложенія сповільнюються. Слабшає здатність шкіри протистояти зовнішнім негативним факторам таким, як ультрафіолет, вільні радикали, токсини. Тому поступово шкіра втрачає пружність, з'являються зморшки.
    На перший погляд, оптимальним рішенням у такій ситуації стане використання крему з колагеном, еластином або гіалуроновою кислотою. Однак без спеціальної системи доставки, привнесені ззовні колаген, гиалурона та еластин не засвоюються самою шкірою і залишаються на поверхні епідермісу.
    Тому дуже важливо допомогти шкірі відновити саме власні процеси омолодження (так зване самоомоложеніе) і посилити її здатність протистояти негативним факторам старіння. Самоомоложеніе - це інноваційна методика, що створює ідеальні умови для ефективного омолодження шкіри.
    На думку провідних косметологів марки «Чорна перлина» найефективніший, безпечне і тривале омолодження досягається тільки тими речовинами, які шкіра виробляє сама.

    Як зберегти молодість?
    Формули нових кремів «Чорна перлина» працюють у природному взаємодії з шкірою, впливаючи на рецептори клітин одночасно миттєво, інтенсивно і глибоко. З одного боку - це догляд, живлення і зволоження шкіри. З іншого боку, активні омолоджуючі компоненти крему діють в глибоких шарах шкіри протягом довгого часу і забезпечують ідеальні умови для самоомоложенія шкіри. В результаті шкіра працює сама, при цьому відновлюються процеси її регенерації, «самоувлажненія» і «самоліфтінга».
    Клітини шкіри заповнюють власні ресурси молодості. Колаген, еластин і гіалуронова кислота, синтезовані самою шкірою, не викликають алергії і побічних ефектів. Таким чином самоомоложеніе забезпечує швидкий, тривалий і видимий ефект, не завдаючи шкірі абсолютно ніякої шкоди. При регулярному використанні ефективність крему зростає.

    Директор з маркетингу категорії «Догляд за обличчям» Юлія Давидова: «Чорна перлина» в своїх розробках спирається на широку наукову базу, експертний підхід, впровадження інновацій та стратегію лідерства. Наші дослідження дозволили створити винятковий антивіковий догляд «Чорний перли. Самоомоложеніе », що запускає природні процеси самовідновлення шкіри».

    Новинки «Чорна перлина» враховують особливості шкіри, характерні для кожного віку, щоб досягти оптимального омолоджуючого ефекту.
    У серії «Чорний перли. Самоомоложеніе »представлені крему:
    - Догляд за шкірою 26 +: денний крем для нормальної та комбінованої шкіри, денний крем для сухої і чутливої ??шкіри, нічний крем для обличчя, крем-сироватка для повік. Миттєво зволожують і захищають шкіру, розгладжують перші зморшки.
    - Догляд за шкірою 36 +: денний і нічний креми для обличчя, крем-сироватка для повік. Миттєво зволожують і вирівнюють тон шкіри, відновлюють пружність шкіри.
    - Догляд за шкірою 46 +: денний і нічний креми для обличчя, крем-сироватка для повік. Розгладжують глибокі зморшки і підтягують контури.
    - Догляд за шкірою 56 +: денний і нічний креми для обличчя, крем-сироватка для повік. Надають інтенсивний ліфтинг-ефект, сприяють усуненню пігментації.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru