Sunday, March 29, 2015

Сучасна контрацепція

Сьогодні жінки мають можливість самостійно планувати вагітність, визначати число бажаних дітей і проміжки часу між їх народженням. Але як вони користуються цією можливістю?

    Сучасна контрацепція
    Сучасна контрацепція
    Сучасна контрацепція
    Сучасна контрацепція
    Сучасна контрацепція

Next

    Використання контрацептивів - це усвідомлений підхід до репродуктивного здоров'я. Воно сприяє скороченню числа абортів, дозволяє подружжю правильно підготуватися до вагітності і як наслідок, до народження здорових дітей.
    26 вересня традиційно відзначають Всесвітній День контрацепції (World Contraception Day). Напередодні свята компанія Bayer провела Всеросійське дослідження по контрацепції.
    Згідно з отриманими результатами, абсолютну більшість серед опитаних ставиться до засобів жіночої контрацепції позитивно. Але незважаючи на усвідомлення важливості попередження небажаної вагітності, багато москвички на даний момент не користуються ніякими засобами контрацепції!
    Найбільш ефективним і нешкідливим методом контрацепції, на думку опитаних, вважається презерватив, а оральні контрацептиви займають друге місце. Цікавий той факт, що в міру дорослішання частка прихильниць презервативів скорочується майже на третину! І все більше жінок переходять на комбіновані оральні контрацептиви (коки).
    Рішення щодо майбутньої вагітності повинні приймати обидва партнери спільно. При цьому до зачаття необхідно зайнятися своїм здоров'ям: кинути палити, обмежити споживання алкоголю, ретельно стежити за своїм харчуванням, займатися спортом. Не заважає пройти медичне обстеження і не забувати про важливість прийому вітамінів до і під час вагітності. Крім того потрібно пам'ятати і про вік: 38 років - це поріг, коли здатність жінки до зачаття різко знижується.
    «Планування - ключ до здорової вагітності і здоровій дитині. Зараз все більше молодих пар починають замислюватися про вагітність не за фактом її звершення, а заздалегідь. Поява в сім'ї дитини - крок дуже відповідальний, до якого необхідно підготуватися як морально, психологічно, так і фізіологічно, щоб малюк народився здоровим, - поділилася Паршикова Ольга Василівна, лікар вищої категорії, завідуюча відділенням новонароджених Клініки Акушерства та гінекології ім. В.Ф.Снегірева Першого Московського державного медичного Університету ім. І.М. Сеченова.- Планування необхідно почати з відвідин лікаря-гінеколога, який на прийомі обстежує жінку, дасть рекомендації щодо подальшого плану дій. При плануванні вагітності дуже важливо пам'ятати про фолатного статусі майбутньої мами - для запобігання розвитку дефекту нервової трубки дитини необхідно приймати 400 мкг фолатів щодня протягом мінімум місяці до зачаття і протягом 3-х місяців після зачаття ».
    Дуже часто при виборі методу контрацепції жінки хвилюються про можливе зниження лібідо, особливо це стосується оральної контрацепції. Зниження лібідо виявляється, як правило, у тих, хто спочатку має схильність до депресії і коливань настрою. При використанні КОК страх небажаної вагітності, як правило, зменшується, що, безсумнівно, позитивно впливає на сексуальне бажання. Жінка відчуває себе більш впевнено і досягає більшого задоволення сексуальними стосунками з партнером.

    Сучасна контрацепція - за вагітність, коли вона бажана!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru