Tuesday, March 31, 2015

Новий колір волосся

Стилісти стверджують, що подібна зміна зовнішності піднімає настрій і надихає жінок на зміни.

    Головне - добре доглядати за фарбованим волоссям, щоб їх гарний вид радував вас якомога довше!

    Новий колір волосся

    ВСЕ НАТУРАЛЬНЕ
    У макіяжі та манікюрі панує стиль nude, відтінки волосся також стають ближче до природних, природним. Але отримати живий натуральний відтінок без допомоги професійного стиліста не так-то просто - колір може виявитися тьмяним, а образ - важким і невиразним.

    СВІТЛИЙ ШЛЯХ
    Бути блондинкою - ціле мистецтво, адже потрібний відтінок волосся виходить не завжди і не у кожного стиліста. Особливо коли в моду увійшов «чистий блонд» - без домішок платинового або золотистого тонів. Перукарі цей відтінок прозвали молочним, тому що пасма виглядають матовими, однорідними і дуже благородними. До речі, холодні попелясті тони блонда пішли з моди, поступившись місцем освітленню з перламутром.

    МІДНА РУДА
    Вогненні «гриви» не здають своїх позицій! У цьому сезоні мідна гамма фарб для волосся навіть яскравіше і насиченішим, ніж у попередні роки. Стилісти радять рудим «бестіям» вибирати мідь з червоним відливом, а також морквяний, гарбузовий і обліпиховий відтінки - ближче до природи. Цікавий варіант фарбування: робити більш глибоке коріння і світлі кінці, щоб добитися ефекту вигорілих на сонці волосся. Чубок можна тонувати в червоний колір.

    ШАМПУНЬ - НА ПЕРШЕ
    Свіжопофарбовані волосся виглядають блискучими, гладкими і здоровими. Що потрібно робити, щоб продовжити цей ефект якомога довше? Вибирайте шампуні для фарбованого і пошкодженого волосся, які сприятимуть збереженню кольору. У складі таких шампунів присутні УФ-фільтри і антиоксиданти, що захищають пігменти фарби від зовнішніх факторів. Крім того, в цих засобах застосовуються щадні детергенти (миючі компоненти), які здатні видаляти бруд і жир, не зачіпаючи молекули фарби.

    ВИМАГАЙТЕ ДОБАВКИ!
    Для найкращого збереження кольору і здоров'я ваших локонів рекомендуються маски, кондиціонери та бальзами-ополіскувачі для фарбованого волосся. Ці допоміжні засоби діють зсередини, як би склеюючи лусочки волоса і перешкоджаючи вимиванню барвника. Після використання масок і бальзамів пасма краще розчісується, стають більш слухняними в укладанні.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru