Sunday, March 29, 2015

Де ховаються жири

Ви мрієте схуднути, але або відкладаєте це день у день і з року в рік, або постійно пробуєте нові дієти, а в результаті набираєте нові кілограми?

    Тоді спробуйте розібратися, чому ви їсте. Можливо, процес прийому їжі для вас не свято, ви їсте не з любові до їжі і красиво сервірований стіл. Можливо, за допомогою їжі ви намагаєтеся згладити стрес, шукаєте в їжі розради, їжа дістається вам без зусиль, ви поглинаєте їжу поспіхом. Або навіть їжа є для вас засобом від нудьги або поганою звичкою, як, наприклад, чіпси під час перегляду телевізора на ніч.


    В результаті у вас не з'являється почуття ситості, а число калорій досить велике.



    Де ховаються жири

    Пора виправити становище!


    КРОК ПЕРШИЙ Зверніть увагу на якість їжі. Спробуйте їсти більш якісні продукти. Ймовірно, це буде більш дорого, але в якісній їжі як правило менше калорій. Замініть калорійний алкоголь на сухі вина.


    КРОК ДРУГИЙ Постарайтеся їсти повільніше, виділяючи спеціальний час для прийому їжі, і присвячувати його тільки їжі і нічому більше. Ловіть момент наближення до насичення, і в цей момент закінчуйте є. Чи не доїдайте за собою і тим більше за іншими. Справа в тому, що організм подає сигнал про насичення лише через якийсь час після того, як отримає потрібну порцію. Тому чим швидше ви їсте, тим більше зайвої їжі поглинаєте.


    КРОК ТРЕТІЙ Перевірте, наскільки жирної є ваша їжа. Жирний сир і ковбаси - джерело величезної кількості калорій! А якщо ви їсте їх з товстим скибкою білого хліба, рясно намазаного вершковим маслом, то це точно надто багато насичених жирів, що підвищують рівень холестерину в крові і швидко відкладаються на стегнах.



    РАДА Звичайний кухлик з носиком допоможе вам видалити зайвий жир з жаркого або бульйону. Вилийте в нього сік від спекотного або бульйон, трохи почекайте, поки поверхня не стане рівною і жир не збереться зверху. Тепер повільно зливайте сік або бульйон, а жир залиште в ковшике.



    Де ховаються жири

    Якщо ви хочете скоротити споживання жирів, то перш викресліть зі свого раціону тваринні жири. Але не варто зловживати і рослинними жирами. Наприклад, в 100 г смаженого арахісу стільки ж жиру, скільки в 200 г самої жирний риби - вугрі, а в насінні соняшнику ненабагато менше, ніж в арахісі. У оселедця жиру вдвічі більше, ніж в лососеві і майже в 8 разів більше, ніж у морському окуні. Сом, камбала і мідії - ідеальні продукти для схуднення.


    У 1 столовій ложці 30% -х вершків жиру стільки ж, скільки в 200 г камбали і 200 г сома. А в 1 столовій ложці майонезу (50%) стільки ж жиру, скільки в 2 яєчних жовтках і 1,3 кг відвареної картоплі.


    З морепродуктів самі жирні креветки, самі «худі» - раки. Тріска містить мінімум жиру, мало жиру також в річковому окуні, камбалі, сайді, Судаку. Сиг, короп, форель, палтус, морський окунь - риби середньої жирності. Сардини, оселедець, лосось, сьомга і, звичайно, вугор - дуже жирна риба.


    Більшість з нас не мислить дня без булочки, шматочка пирога або хоча б 3-5 шматочків хліба. Врахуйте, що в хлібі з муки грубого помелу жирів втричі більше ніж у пшеничному хлібі. А в яблучної Шарлотці жиру як мінімум удвічі більше, ніж у пшеничному хлібі. Ну а якщо ви з'їсте шматочок бісквітного рулету з кремом, то жирів у ньому буде як мінімум в 8-10 разів більше, ніж в Шарлотці.


    Найменше жирів в овочах і фруктах, але не зараховує до них горіхи. А в соєвих бобах жиру стільки ж, скільки в м'ясі качки. Сама жирна птиця - гусь.Меньше всього жиру в дикій птиці і молодих курчатах. Кількості жиру в м'ясі помітно різниться залежно від шматка. Наприклад, яловичина: її лопатка і грудинка набагато більш жирні, ніж антрекоти, м'якоть задньої ноги і хвости. Баранина вдвічі жирніше яловичини, а яловичина майже втричі жирніше телятини.


    Ковбаси взагалі не стоять згадки. Якщо ви хочете схуднути - відмовтеся від них на користь натурального м'яса.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru