Saturday, March 21, 2015

Рослинна дієта

Як зробити своє харчування максимально здоровим? Можна приєднатися до руху Meatless Monday - «Понеділок без м'яса» - і включити в меню вдосталь салатів з органічних фермерських продуктів.

    Рослинна дієта І організм, і природа будуть за це вдячні. Чи слід повністю виключити продукти тваринного походження з меню? Професор Колін Кемпбелл рекомендує не зациклюватися на цьому питанні: «Якщо смачний овочевий суп приготований на курячому бульйоні або в буханці цільно-зернового хліба міститься кілька яєць, не переживайте. У такій кількості ці продукти, швидше за все, не чинять сильного впливу на організм ». Проте професор радить не включати м'ясо в раціон спеціально. Для багатьох сама ідея відмовитися від яловичини, курки, сиру, молока здається нереальною. Але варто спробувати дотримуватися дієти всього місяць, щоб переконатися: це простіше, ніж здається. Також можна:
    ? відчути себе краще. Уже через місяць більшість людей починають відчувати себе бадьоріше і скидають від 3 до 5 зайвих кілограмів;
    ? покуштувати багато новихполезних і смачних продуктів і страв з них, які інакше б ніколи не спробували.
    Які сюрпризи можуть чекати на самому початку дієти? До чого треба бути готовим?
    ? У перші дні травна система пристосовується до змін. Тому ймовірні невеликі розлади. Причин для занепокоєння немає - скоро все налагодиться. Але початок дієти
    краще приурочити, наприклад, до спокійним домашнім вихідним.
    ? Необхідно освоювати нові страви, пробувати незвичайні інгредієнти, прислухатися до незнайомих смаковим відчуттям. Знадобиться час, щоб звикнути до них і зрозуміти, що нові продукти дійсно подобаються.
    ? Доведеться перестати думати, що без м'яса - це не їжа (навіть якщо на столі повна тарілка). Це помилка.
    ? Можливо, ви не зможете ходити в звичні кафе і ресторани, так як в їх меню немає вегетаріанських страв, і буде нічого замовити. Зате знайдете нові.
    ? Деяких друзів і родичів, ймовірно, стривожить бажання стати вегетаріанцем. Ви можете їх заспокоїти, сказавши, що це тільки експеримент і всього на місяць.
    ? У довгостроковій перспективі харчування рослинними продуктами обійдеться дешевше, ніж тваринами. Але спочатку, можливо, доведеться витрачати трохи більше звичайного - це нормально, треба ж спробувати багато нового.
    ? Їжте достатньо, чи не голодуйте!
    ? Слідкуйте, щоб харчування було різноманітним. Це важливо і для отримання всіх необхідних поживних речовин, і для підтримки інтересу до дієти.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru