Friday, March 27, 2015

Очищення волосся

Яким нехитрим не здавався б цей процес, існують певні нюанси, перший з яких - вибір відповідного шампуню.

    Очищення волосся Для щоденного миття волосся підходить шампунь з pH-балансом, що не перевищує 5.0-6.0. Більш високі показники говорять про лужної основі шампуню, який може сушити волосся. Добре, якщо засіб містить зволожуючі натуральні масла, рослинні екстракти (ромашка, алое вера, календула), морські водорості, кераміди.

    Фарбоване волосся вимагають спеціальних шампунів, що не вимивають штучний пігмент, а сприяють його закріпленню. Особливо це актуально для волосся, пофарбованих у яскраві і темні відтінки, а також після використання деміперманентних барвників. Зверніть увагу на засоби з екстрактами соняшнику, гібіскуса, комплексу рослинних олій, які відновлюють гідробаланс і підсилюють блиск. Спеціальні засоби підтримують яскравість кольору і нейтралізують жовтизну у блондинок.

    Проблема жирного волосся криється в шкірі голови, а точніше, в занадто активній роботі сальних залоз. У цьому випадку незамінні будуть себорегулирующее шампуні з екстрактами лимона, евкаліпта, кропиви, з цинком, бурими морськими водоростями. Ці кошти нормалізують водно-ліпідний баланс. Використовувати їх щодня не потрібно. Вже через 3-4 миття волосся довше залишатимуться чистими і краще тримати укладку. Часто жирна шкіра голови поєднується з тонкими волоссям. Допоможуть шампуні з пантенолом в складі. Він робить локони більш щільними і об'ємними.

    Правильно мити голову - ціле мистецтво, впевнені перукарі. Невелику кількість шампуню потрібно спінити в руках і тільки потім нанести на мокре волосся, як слід помасажувати шкіру голови. Змийте і потім нанесіть засіб повторно, розподіливши його по всій довжині волосся. Велика кількість піни - не показник якості очищення. Бессульфатние засоби дають зовсім небагато піни, але при цьому добре видаляють забруднення. Якщо шкіра голови негативно реагує на звичні шампуні, з'являються свербіж і відчуття стягнутості, є сенс спробувати ці, більш м'які, бессульфатние кошти. Аналогічна ситуація і з дуже сухими або пошкодженими волоссям, яким завжди потрібно більш дбайливе очищення.

    Якщо волосся почало випадати або погано рости, використовуйте спеціальні тонізуючі шампуні. Вони покращують кровообіг, стимулюють роботу волосяних фолікулів, зміцнюють волосся і стимулюють ріст нових. Більшість подібних засобів володіє охолоджуючим або розігріваються ефектом за рахунок ментолу або м'яти, або завдяки екстракту пекучого перцю та інших прянощів. Таке «температурне» вплив викликає невеликий спазм судин, внаслідок чого посилюється мікроциркуляція крові та налагоджуються обмінні процеси в шкірі голови.

    На будь-якій ділянці шкіри поступово накопичуються ороговілі клітини, які перешкоджають доступу кисню і уповільнюють процеси регенерації. Тому час від часу шкірі голови необхідно робити пілінг. Для цього існують спеціальні засоби, які містять механічні водорозчинні абразиви або невеликий відсоток AHA-кислот. Подібні продукти шукайте серед професійних та аптечних марок.

    Для вирішення проблем з раптово з'явилася лупою існують м'які зволожуючі шампуні. Віддайте перевагу тим, які містять бисаболол, екстракти ромашки і лаванди, рослинні масла. Але ще лупа може бути викликана грибковою інфекцією. Тому багато лікувальні шампуні містять протигрибкові компоненти, наприклад кетоконазол. Інші засоби працюють за рахунок цинку, селену, які підвищують місцевий імунітет шкіри голови і покращують її стан.

    Сухий шампунь незамінний у ситуаціях, коли потрібно освіжити волосся, але немає можливості вимити їх. Працює він за рахунок спеціальних речовин-абсорбентів, які вбирають шкірний жир і таким чином повертають локонам природний блиск і об'єм. І все ж сухий шампунь - це SOS-засіб, який на час поверне зачісці свіжість, але не замінить миття.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru