Tuesday, March 24, 2015

Імпульс молодості

Інтенсивний темп життя, швидкоплинність часу, стреси, зовнішні впливи навколишнього середовища - всі ці фактори негативно позначаються на шкірі. Вона втрачає пружність, еластичність, стає тьмяною.

    Крім того сповільнюються активні функції оновлення. Проте шкіра і раніше зберігає здатність регенеруватися, але для цього їй необхідна додаткова допомога. Тому слід продумано вибирати засоби антивікового догляду.
    «Чиста лінія» представляє інноваційний омолоджуючий догляд - «Імпульс молодості». Це програма догляду за обличчям, яка запускає природне омолодження шкіри.
    Активні речовини рослин, що входять до складу кремів нової серії, володіють високою здатністю до виживання в умовах стресу і протистояння агресії навколишнього середовища, допомагають сповільнювати процеси старіння в шкірі і запобігати руйнування її клітин. В результаті регенерація проходить швидше, і запускаються процеси природного омолодження.

    Імпульс молодості

    Головне завдання косметологів при створенні новинок полягала в тому, щоб розробити дієву систему доставки активних інгредієнтів, що дозволяє зберегти силу рослин і донести її до глибоких шарів шкіри. Так експерти Інституту «Чиста лінія» створили унікальну технологію - свіжі мікрокапсули молодості, зберігачі активних інгредієнтів, здатні проникати в шари шкіри і доносити актив до мети.
    Рослинні екстракти у складі свіжих мікрокапсул молодості ізольовані від навколишнього середовища, що дозволяє їм зберігати високу активність протягом довгого часу. Мікрокапсули дуже пластичні. Маючи мікроскопічні розміри, вони проникають в міжклітинні проміжки і досягають мети. Завдяки своєму оптимальному подібністю в будові з ліпідним шаром шкіри мікрокапсули не тільки служать переносниками активних речовин, але і самі по собі покращують якість рогового шару, зволожують, живлять і розгладжують шкіру. Результат - тривалий зволожуючу дію.
    Свіжі мікрокапсули молодості запускають в шкірі механізми, властиві природному «ходу подій» в юності, і активізують роботу основних клітин епідермісу. При щоденному застосуванні кремів лінії «Імпульс молодості» виникає пролонгований ефект.

    Гульнара Ахметова, керівник Інституту «Чиста лінія»: «Нам вдалося знайти особливі рослини, що володіють рідкісними специфічними здібностями: до виживання в суворих умовах, до прискореного самовідновлення. Це едельвейс, капселла і білий люпин. Ми сконцентрували і помістили силу цих дивовижних рослин в досконалу оболонку - свіжі мікрокапсули молодості. Вони зберігають силу рослин в активній формі і доставляють її в глибокі шари шкіри для досягнення максимального ефекту омолодження. Ми з гордістю можемо назвати лінію відходу «Імпульс молодості» новим поколінням рослинної косметики! »

    Імпульс молодості

    Комплексна програма догляду за обличчям «Імпульс молодості» включає в себе чотири косметичних засоби:
    ¦ Денний крем-тонус з екстрактом едельвейса високогірного
    Забезпечує шкірі щоденний заряд енергії і тонусу, сяючий тон, посилений ефект проти зморшок і ознак втоми.
    ¦ Нічний крем-пружність з екстрактом капселли великої
    Забезпечує інтенсивне відновлення і омолодження шкіри на клітинному рівні під час сну, надає ліфтинг і детокс-ефект.
    ¦ Концентрований крем-еліксир з 7 рослинними активаторами колагену
    Підсилює оновлення клітин, глибоко зволожує шкіру, підтягує овал обличчя. Рекомендується використовувати для курсу інтенсивного омолодження обличчя, шиї і області декольте 3-4 рази на рік.
    ¦ Крем-ліфтинг для повік з екстрактом білого люпину
    Захищає ніжну шкіру повік від в'янення, надає їй свіжість, пружність і сяйво, скорочує зморшки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru