Friday, March 20, 2015

Спорт і косметичні засоби

Коли ми спокійні за свою зовнішність, то відчуваємо себе більш впевнено в будь-якій обстановці, у тому числі і у фітнес-клубі.

    Спорт і косметичні засоби Демакіяж
    Збираючи спортивну косметичку, важливо не забути про засоби демакіяжу. Найзручніше косметичні серветки і молочко для зняття макіяжу, оскільки вони не вимагають води. Для жирної шкіри, до речі, ще краще - серветки з олією чайного дерева.
    Душ
    По можливості прийміть душ перед тренуванням. Щоб уникнути характерних спортивних ароматів, не забудьте про дезодорант, краще без запаху. А от від туалетного, а тим більше парфумованої води краще зовсім відмовитися. У фітнес-клубі вони абсолютно недоречні.
    Зволоження
    Це особливо актуально, якщо в залі встановлений кондиціонер або працюють батареї центрального опалення. Для шкіри будь-якого типу оптимальні легкі флюїди та емульсії, які швидко вбираються, не залишають блиску і при цьому надійно захищають від пересушування.
    Під час тренування
    ДЛЯ ОСОБИ. Єдина косметика, яка вам потрібна під час тренування, - флакон термальної води. Матуючи серветки ні до чого. Якщо в клубі є паперові серветки, то краще ними промокнути піт. Але при проблемній шкірі захопіть з собою бактерицидні серветки. І ні при яких обставинах не витирайте обличчя майкою!
    ДЛЯ ТІЛА. Деякі фахівці рекомендують поєднувати тренування з обгортання: на проблемні зони (стегна, сідниці і живіт) наносять моделює або антицелюлітну пасту, потім надягають спеціальні термошорти - і вперед, спалювати кілокалорії. Вважається, що подвійний вплив швидше повертає форму, сприяє одночасно тонусу м'язів, виведенню зайвої рідини і харчуванню шкіри.
    ДЛЯ РУК. Перед тренуванням змастіть руки кремом і обов'язково одягніть рукавички (інакше руки можуть зісковзнути з ручок тренажера). Спеціальні косметичні рукавички з натуральної бавовни в кілька разів підвищують ефективність крему.
    ДЛЯ ВОЛОССЯ. Вони не повинні заважати. Озбройтесь пов'язками і трикотажними стрічками. Якщо волосся довге, зберіть їх в хвіст або в пучок. Щоб укладання виглядала акуратно, можна нанести трохи гелю або лаку середньої фіксації.
    Порада: Якщо не можете відмовитися від макіяжу, вибирайте водостійкі засоби. Туші та легкої підводки буде цілком достатньо. Шкіра повинна залишатися чистою, щоб всі продукти роботи сальних залоз виходили на поверхню, а не забруднювали пори.
    Після тренування
    Найправильніше - прийняти душ. Після інтенсивного потовиділення шкіру потрібно добре очистити. Для економії часу спробуйте масло для душу або змивається кондиціонер для тіла. Ці кошти очищають і зволожують шкіру.
    Корисно тримати під рукою travel-упаковку універсального крему, відповідного для тіла, рук і стоп. Продукт з гліцeріном, рослинними оліями і екстрактами виручить завжди.
    Після тренування непогано б скористатися моделюючим або антицелюлітним засобом. Перевагу тим, що містять кофеїн, карнітин, морські водорості, екстракти хвоща і каштана. Вони надають комплексну дію: зменшують жирові відкладення, підтягують шкіру, підвищують її еластичність, виводять зайву рідину. У поєднанні з інтенсивними фізичними навантаженнями ефект косметики буде більш вираженим.
    А от повернути волоссю свіжість під силу сухому шампуню, який абсорбує шкірне сало і піт і робить волосся більш об'ємними біля коріння. Ефекту вистачить мінімум на півдня.
    Відвідувачам басейну
    Регулярні візити в басейн, як відомо, підтримують тіло в тонусі, позбавляють від болю в спині і поганих думок, допомагають розслабитися. Але хлор, який досі використовують у більшості спорткомплексів, сильно сушить шкіру і робить волосся більш крихкими. Тому радимо запастися засобами, які нейтралізують шкідливий вплив хлору. Це означає, що зволожуючі креми або гелі для обличчя і тіла треба нанести не ввечері вдома, а відразу ж після плавання, попередньо змивши залишки хлору під душем.
    Максимальний ефект дають кошти з рослинними оліями (авокадо, ши, зародків пшениці, аргановое), морськими водоростями, гіалуроновою кислотою, хітозаном. Добре, якщо в складі крему є гліцерин, сечовина, яблучна кислота - вони відновлюють і захищають шкіру від зневоднення.
    Особливий догляд потрібно волоссю. Спробуйте до заняття нанести трохи незмивною кондиціонера або масла - це не дасть хлору проникнути через кутикулярний шар і теж захистить волосся від зневоднення. Після плавання обов'язково вимийте голову і знову скористайтеся кондиціонером.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru