Monday, March 16, 2015

Що не об'їдатися без дієт

Ви любите смачно поїсти. І ця звичайна людська радість стала причиною ваших «кустодієвської» форм ...

    Що не об'їдатися без дієт

    А ще ви час від часу намагаєтеся схуднути, «сідайте» на дієту, в кращому випадку скидаєте кілька кілограмів, а потім повертаєте їх назад, та ще з лишком. І корите себе за те, що не можете тримати себе в руках ...
    Тоді прийшов час проаналізувати свою поведінку. Чесно відповідайте собі на питання: чому ви їсте? Коли і де ви їсте? Як ви їсте?
    Чому. У відповіді на це питання можна назвати безліч причин: вам нудно ... наприклад, на роботі, і ви чекаєте-ні-дочекаєтеся, коли ж нарешті закінчиться робочий день. Щоб час «тащілось» швидше, ви вирішуєте що-небудь перекусити. Або коли ви робите одноманітну роботу, вам необхідно що-небудь «пожувати», щоб робота не діяла вам на нерви ...
    У вас проблеми в особистому житті. Або стрес, неприємності на роботі, хвилювання перед майбутнім випробуванням. І ви відразу ж біжите до холодильника, який став для вас чарівним «скринькою» розради. Побутує навіть такий вислів «заїсти стрес». Допомагає ... Але і в наборі ваги теж.
    Ви незадоволені собою. Ви собі не подобаєтеся. Вам здається, що ви не подобаєтеся оточуючим. Особливо якщо ви відрізняєтеся від них об'ємом талії. І ви махнули на себе рукою і не думаючи віддаєтеся спочатку захопленню, а потім пристрасті ... смачно і багато поїсти.
    Коли, де і як. Снідаєте на бігу між кухнею і ванною. Швидко варіть чашку кави і запихаєте в рот хоч що-небудь, аби поїсти перед роботою. Потім другий сніданок за комп'ютером або на столі, заваленому документами. Зрозуміло, другий сніданок з автомата або з намету по дорозі ... Потім вам, можливо, треба «заїсти» стрес, і ви ще раз біжите до автомата з їжею. А в обід ви виходите разом із співробітниками до намету або в їдальню, де, занурені у свої турботи, поспішаючи, з'їдаєте повноцінний обід. І т.д. А вдома вам треба розслабитися, у вас немає сил після напруженого робочого дня, і ви наїдаєтеся тим, що по дорозі накупили в «кулінарії»? А на ніч - ви без цього не можете заснути - пакетик чіпсів перед екраном телевізора, комп'ютера ...

    Що не об'їдатися без дієт

    Вам притаманна хоча б одна з вищеописаних шкідливих звичок? Це погано - треба постаратися від неї позбутися.
    Питання - як? Найнеприємніше в тому - зізнайтеся собі - що їжа відіграє для вас другорядну роль. Вона - як ліки від буденних проблем. Ви повинні перетворитися на любителя красиво оформленою і смачно приготовленої їжі. Ви повинні стати естетом і гурманом. Поглинання їжі повинно перетворитися для вас в насолоду. Тоді кількість їжі не матиме для вашого організму вирішального значення, і ви зможете обмежити її кількість (або калорії) до потрібних обсягів і чисел. Не забувайте тільки, що внаслідок певної будови вашої фігури і особливостей організму результатом може бути не перетворення вас в худеньку фотомодель, а «всього лише» досягнення вашого індивідуального оптимальної ваги. Але це і буде вашою головною перемогою!
    Не намагайтеся сідати на дієти. Краще п'ять днів на тиждень харчуватися нормально, а у вихідні дозволити собі рясно і від душі поїсти, але в тій обстановці, яка викликає духовне спокій і задоволення.
    Постарайтеся стежити за складом їжі - це важливо і для здоров'я. Подивіться, скільки жиру або цукру (або ще гірше - і того, й іншого одночасно) в тому, що ви їсте. Товстий кусень жирного сиру, кілька шматків ковбаси, не кажучи вже про різну випічці, купленої в наметі ... Це занадто. Тим більше, кожен день. Може бути, все ж краще витратити час і посмажити собі курячі грудки з овочами?
    І ще декілька порад:
    ? Чотири невеликих прийому їжі набагато корисніше ніж три великих.
    ? Дуже часто ваш організм вимагає їжі ще й тому, що йому не вистачає вітамінів і мінералів. Перегляньте своє меню і їжте більше овочів і фруктів, риби, а також кефірів і йогуртів.
    ? Старовинна англійська прислів'я говорить: «одне яблуко в день - і вам не знадобляться послуги лікаря». У яблуках міститься пектин - природний антибіотик, крім цього яблука допомагають боротися з набряками і нормалізують процес травлення.
    ? Якщо ви людина романтичний і чуттєвий, обмежити себе в їжі вам допоможе спілкування і красива сервіровка.
    ? Їжте спокійно, без поспіху. Чим повільніше ви їсте, тим раніше організм подасть вам сигнал «Я ситий».
    ? Пийте більше рідини - краще всього привчіть себе пити звичайну мінеральну негазовану воду або чай без цукру.
    ? Ходіть в супермаркети і магазини зі списком того, що вам необхідно купити і не купуйте більше того, що вже прорахували і написали.
    ? У кафе вам необов'язково замовляти тістечка. Спробуйте обмежитися чашкою капучино - можливо, вам це сподобається ще більше: відчути нарешті смак хорошої кави ... без доповнень?

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru