Monday, March 23, 2015

Модні кіски для довгого волосся

Заплести волосся і заколоти - здається, що може бути простіше. Але от ви починаєте - і у вас не виходить красивої зачіски. Спробуйте зробити її разом з нами!

    Почнемо з основи - з бічною косички. Можна зупинитися і на ній, а можна і продовжити.
    Отже, розділіть частину волосся над вухами на три однакові по товщині пасма. Починаємо плести кіску на рівні однієї скроні і по напрямку до іншого через верхівку.

    Модні кіски для довгого волосся

    ОСНОВА ПРИЧЕСКИ
    Косичка починається приблизно на рівні верхньої точки вуха і закінчитися вона повинна на тому ж рівні, але в іншого скроні, тобто ви можете плести кіску як зліва направо, так і справа наліво.
    Плетемо так: забирайте від кожної пасма волосся потроху і вплітає в звичайну косичку.

    Модні кіски для довгого волосся

    Так виглядає косичка збоку. РАДА Слідкуйте за тим, щоб косичка була рівною і щільно прилягала до голови.

    Модні кіски для довгого волосся

    ФРАНЦУЗЬКА БІЧНА кіски
    Спочатку треба сплести косичку, забираючи в неї невеликі пасма, від одного вуха до іншого через верхівку, щільно до голови. Потім заберіть все волосся з маківки і заплетене (не туго!) Косичку з усіх волосся з маківки. Косичка повинна вільно звисати збоку.

    Модні кіски для довгого волосся

    Кінчик косички зафіксуйте шпилькою або гумкою, потім нанесіть трохи засобу для укладання.

    Модні кіски для довгого волосся

    Французька кіска прекрасно підходить дівчатам, які люблять ходити з розпущеним волоссям, але в той же час частина волосся воліють прибирати з обличчя. А тепер зачіска для тих, хто любить заколювати волосся вгору.

    Модні кіски для довгого волосся

    ВІНОК «Гретхен»
    Зробити таку зачіску самостійно складно, тому краще попросити когось допомогти вам. Основа цього вінка - та ж бічна косичка, яка описана вище, тільки такий вінок плетуть не від одного вуха до іншого, а навколо всієї голови.

    Модні кіски для довгого волосся

    Це означає, що якщо ви почали плести вінок від лівого вуха, то тут же ви повинні його закінчити.
    Решту волосся не туго заплетене в косу і покладіть цю косу навколо першої коси другим рядом.

    Модні кіски для довгого волосся

    Кінці волосся сховайте у вінку з допомогою невидимок або шпильок. Нанесіть трохи засобу для укладання. Зачіска готова!

    Модні кіски для довгого волосся


    ГОЛЛАНДСЬКА КОСА
    Вінок здається вам старомодним? Спробуйте заплести голландську косу. До речі, це дещо простіше. На відміну від звичайної, «селянської» коси, яка починається від потилиці, голландська коса лежить на голові від верхівки.

    Модні кіски для довгого волосся

    Весь секрет плетіння такої коси полягає в тому, щоб окремі пасма вплітати в косу не зверху, а знизу.
    Відокремте на маківці трохи волосся для початку коси, розділіть ці волосся на три пасма. Праву пасмо покладіть під середню (тепер права пасмо стала середньої). Потім ліву пасмо покладіть під середню.

    Модні кіски для довгого волосся

    Продовжуйте плетіння коси, забираючи все нові вільні пасма.
    Вітаємо, ваша нова модна зачіска освоєна! Чи не правда, просто?

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru