Friday, March 20, 2015

Природна краса

Після довгої зими хочеться швидше привести себе в порядок, щоб до настання сезону відпусток бути у всеозброєнні.

    Природна краса
    Природна краса
    Природна краса
    Природна краса
    Природна краса
    Природна краса

Next

    Але як це зробити в ритмі сучасного міста, коли весь день розписаний по хвилинах і до вечора вже не залишається ні сил, ні часу? Відповідь на це питання дали експерти в галузі краси, які поділилися своїми рецептами на ток-шоу «Бути жінкою легко», організованому фармацевтичною компанією Такеда Росія-СНД.
    Чарівне перетворення відбувається на відпочинку в перші два-три дні. Під час відпустки ви прекрасно себе почуваєте, відображення в дзеркалі знову радує, хоча ви і не прикладаєте до цього особливих зусиль. Волосся стає слухняними, починають блищати, нігті стають міцними, шкіра розгладжується, тіло стає гнучким і сильним, а на фотографіях ви виблискує білосніжною посмішкою і просто світитеся зсередини ... Звичайно, насамперед це ефект довгоочікуваного відпочинку, повноцінного сну та позитивних емоцій.
    «Краса - поняття багатогранне і залежить від безлічі тонких нюансів, - говорить ТОП-візажист Олена Кригіна. - Але в цьому нескінченному різноманітті виділяються візуальні елементи, службовці своєрідною основою нашого способу - це стан шкіри, волосся, нігтів і зубів. І саме ці показники краси є в першу чергу і показниками жіночого здоров'я ».
    Будь-яка жінка відразу розуміє, що в організмі не все гаразд, коли шкіра стає сухою і блідою; нігті розшаровуються і легко ламаються; волосся стає тьмяним і слабкими; а щоденного догляду за зубами стає мало.
    Що ж відбувається на відпочинку? Під впливом сонячного ультрафіолету в організмі утворюється вітамін Дз, завдяки якому добре засвоює кальцій. Останній є одним з основних макроелементом в нашому організмі, кальцій нормалізує роботу серця і стан судин, і саме з кальцію складаються наші кістки, зуби і нігті - тому наша жіноча краса так швидко розквітає під благотворним впливом сонця, моря і здорового харчування.
    Щоб продовжити ефект відпустки у повсякденному житті, необхідно заповнювати дефіцит вітаміну Дз і кальцію в організмі кожен день. Але вживання в їжу продуктів, багатих цими мікроелементами, недостатньо. Відмінним помічником у вирішенні цього завдання стане Кальцій-Дз Нікомед. Жувальні таблетки містять добову дозу кальцію і вітаміну Дз. День у день Кальцій-Дз Нікомед буде хранителем вашої жіночої краси, а приємний апельсиновий, лимонний або м'ятний смак подарує додаткове задоволення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru