Saturday, March 21, 2015

Здоровий відпустку

Літнього відпочинку ми чекаємо особливо. Але неувага до власного здоров'я і побутовим дрібницям може перетворити його на справжню муку. Постараємося уникнути цього.

    Здоровий відпустку ЗАБУТИ ПРО КОМАРОВ
    Можна за допомогою рослин, які їх відлякують. Доведено, що базилік - сильний природний репелент. Можна розтирати свіже листя або користуватися ефірним маслом базиліка. Добре відганяє комарів аромат лаванди. Ця рослина ще й заспокоює, покращує сон, піднімає настрій. Не менш ефективна м'ята. Якщо потерти її листочками шкіру, захист від комарів забезпечена.

    БЕРЕЖІТЬСЯ СОНЦЯ
    Сонячний удар можна отримати не тільки на морі, але навіть у середній смузі Росії. Типові ознаки - червоніє обличчя, з'являється сильний головний біль, нудота, запаморочення. Що робити? Берегти голову! Що вам більше йде - кепка, косинка, хустка? .. Головне, щоб всі вони були світлих тонів. Випийте прохолодної води, голову і лоб прикрийте змоченою в холодній воді косинкою і обов'язково підіть в тінь!

    УВАГА до шлунку
    Кишкові інфекції - одна з найчастіших проблем туристів. Це пов'язано зі зміною раціону: ми їмо незвичну для шлунка і підшлункової залози їжу. Щоб мінімізувати ризик, можна за 3 дні до поїздки почати приймати так звані кишкові антисептики. Протимікробні речовини, пробіотичні бактерії, сорбенти в їх складі допомагають підтримувати баланс кишкової мікрофлори.

    БЕЗ грибків
    Підхопити грибок влітку просто: ми багато ходимо босоніж - на пляжі, в басейні, в номері готелю. За підрахунками фахівців, кожному п'ятому жителю Землі є, що приховувати від оточуючих. Якщо грибок недолікував, він зачаїться і буде підточувати зсередини, знижуючи
    імунітет, викликаючи загострення астми, гастриту, дерматиту ... Для одних різновидів нігтьового грибка більше підходять лаки та інші місцеві засоби, для інших - курс таблеток. Грамотно призначений курс лікування сучасними препаратами займає всього кілька тижнів.

    БІЛЬШЕ ВОДИ
    Як правило, причина діареї мандрівників - неякісна вода. Пийте тільки утілірованную, причому стежте, щоб пляшку відкрили у вашій присутності. Цю ж воду використовуйте при чищенні зубів і мийте нею фрукти, якщо справа відбувається в азіатських країнах. У літаку пийте тільки негазовану воду: при перепаді висот гази можуть викликати додатковий дискомфорт в кишечнику.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru