Thursday, March 19, 2015

Дієта з вихідними

П'ять днів на тиждень дотримуємося сувору дієту, а у вихідні йдемо у відрив. Все за планом! Дієтична перепочинок пройде без докорів сумління і «обтяжуючих» наслідків для фігури.

    Дієта з вихідними Ви коли-небудь починали дієту в понеділок, неухильно дотримувалися її до вихідних, а потім «наїдаються» скинуті кілограми знову, через те що не могли собі відмовити в задоволенні сходити в кафе з подружками в суботу або підсолодити життя маминими недільними пиріжками? Вчені з Університету Вашингтона підтвердили те, що все і так давно підозрювали: ми частіше порушуємо дієту і споживаємо більше жирної і солодкої їжі саме в уїк-енд. Пора оголосити після заданого собі суворого дієтичного уроку смачну перерву, яка, втім, не перешкодить процесу схуднення.
    Щоденний раціон складається з продуктів, умовно розділених на групи (так, є група «Протеїни», проте молочні продукти, багаті білками, виділені в окремий блок - через кальцію в першу чергу). Важлива їх калорійність, а також кількість порцій на тиждень.
    > Понеділок - п'ятниця. Денне меню розраховане на мінімум в 1200 ккал, але його можна добре збалансувати і уникнути нападів голоду, в тому числі нічного.
    > Субота - неділя. Енергетичний ліміт підвищується до 2000 ккал, чого більш ніж достатньо, щоб дозволити собі щільний сніданок або похід в кафе. Сама дієта передбачає, що у вихідні ми їмо більше, в тому числі особливі страви, які подають на сімейному недільному обіді, замовляють в ресторані за компанію. Це ідеально збігається з нашим бажанням розслабитися і поласувати в уїк-енд. Врахована і нужда в «дозаправки» - раціон передбачає перекушування: по два в будні і дві подвійні порції у вихідні. Все, що залишається, - просто слідувати плану, складаючи меню на кожен день, і фіксувати втрату до 1,5 кг на тиждень, насолоджуючись вихідними.
    ПЛАН НА БУДНІ
    (В день)
    ?6 порцій вуглеводів
    ?2 порції молочних продуктів
    ?5 порцій овочів і фруктів
    ?0-0,5 порції жирів
    ?2 порції протеїнів
    ?2 х 100 ккал перекусу
    ПЛАН НА ВІКЕНД
    (В день)
    ?8 порцій вуглеводів
    ?3 порції молочних продуктів
    ?6 порцій фруктів і овочів
    ?3 порції жирів
    ?2 порції протеїнів
    ?2 х 200 ккал перекусу
    Полудень
    Будні дні
    Можна вибрати будь перекус, якщо він укладається приблизно в 100 ккал. Але щоб ефективно підзаряджатися енергією протягом дня, особливо на тлі загального зниження калорійності, рекомендується один вуглеводний перекус і один - з молочної групи. Це найбільш оптимальний варіант.
    ВИХІДНІ
    Варіантів перекусів більше, а енергетична цінність вище (до 200 ккал). Не забороняється вибрати страву з меню буднього дня, збільшивши порцію вдвічі.
    Вуглеводи
    Переважно «повільні», які засвоюються поступово: цільнозерновий хліб, печена картопля, мюслі, дикий або коричневий рис, макарони з твердих сортів пшениці. Вони забезпечують нас енергією протягом усього дня.
    Фрукти, ягоди, овочі
    Їх широкий асортимент повністю забезпечить організм клітковиною, а також вітамінами і мінералами.
    Молочні продукти
    Молоко, йогурт і сир дадуть достатньо кальцію, щоб підтримати фортецю і міцність кісткової системи.
    Жири
    Необхідні організму, щоб виробляти гормони і засвоювати з їжі жиророзчинні вітаміни А, Е, K, D, F.
    Протеїни (білки)
    М'ясо, курка, риба, яйця, бобові - все це джерела білка, тваринного і рослинного. Вони допомагають нам відчувати себе ситими і поставляють достатньо амінокислот, щоб пошкоджені клітини відновлювалися і вироблялися нові.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru