Saturday, March 21, 2015

«Вільна» укладання волосся

У тренді зараз прості укладки, які не потребують особливих навичок: розвіваються на вітрі легкі кучері, нехитрі «пляжні» вузлики і «кінські хвости» в спортивному стилі.

    «Вільна» укладання волосся Ефект гладкості
    Блискучі шовковисте волосся, зібране в «кінський хвіст», - це просто і зручно, якщо під рукою є гумка, гребінець, спрей-блиск і лак. Зробіть прикореневій начісування на маківці, зафіксуйте лаком. Зачешіть все волосся назад, зберігаючи обсяг, і покладіть їх в гладкий низький хвіст. Закріпіть гумкою і оберніть її тонкою пасмом. Збризніть зачіску засобом для блиску і гладкості.

    Круті завитки
    «Дикі», непокірні кучері неймовірно сексуальні - так стверджують стилісти і пропонують робити локони з нальотом недбалості, зберігаючи при цьому м'якість і природність волосся. Скуйовджене гриви, мега обсяг і «творчий безлад» на голові тільки вітаються!
    Для створення ефекту розпатланих кучерів нанесіть на вологе волосся спрей або мус для укладання. Висушіть пасма феном, піднімаючи кінці діффузером. У довільному порядку накрутите кілька локонів на плойку, потім збийте їх руками і збризніть лаком. Виділіть кінці воском для волосся.

    Сонячні відблиски
    Стилісти закликають з подвоєною силою піклуватися про пасмах, пересушені морською водою, сонцем, укладаннями феном і частим миттям. На допомогу прийдуть спреї, масла і навіть лаки для волосся, що містять УФ-фільтри, відновлюють і зволожуючі компоненти. Масла та спреї наносять на волосся перед виходом на пляж і оновлюють після кожного купання. Якщо вода солона, то локони краще промивати прісною водою, не чекаючи, поки вони висохнуть на сонці. Перед відпусткою не рекомендується фарбувати пасма і робити хімічну укладку, щоб не піддавати волосся додатковому стресу. Краще обійтися однією стрижкою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru