Sunday, March 29, 2015

Розкішні кучері

Густі і доглянуте волосся, майстерно укладені в красиву зачіску - гордість їх власниці. До подібного досконалості прагне кожна жінка.

    Щоб виглядати красиво, жінки вдаються до різних способів, які сьогодні пропонує індустрія краси. Але не завжди є можливість і час на відвідування салонів, та й послуги стилістів коштують недешево. А бажання робити ефектну і стильну укладку - це вже не розкіш, а щоденна необхідність.

    Пружні локони і спіральки, об'ємні кучері або ефект «легкої хвилі» - модний тренд 2015 року. Стильний акцент - на довге волосся: зробіть закрученими тільки кілька прядок або сумістите в одній зачісці кучерики різного розміру.

    Створити свій індивідуальний стиль, не виходячи з дому, ви зможете за лічені хвилини і без шкоди для волосся за допомогою плойки від Rowenta.

    Розкішні кучері

    Практична, функціональна автоматична плойка So Curls від Rowenta допоможе швидко і безпечно завити волосся. Автоматично змінюючи напрямок завивки, чергуйте завитки від особи до особи, створюючи максимально природні пасма. Навіть після тривалої роботи поверхню плойки не нагрівається. Про готовність кожного локона прилад «повідомить» коротким звуковим сигналом. Просто покладіть пасмо в корпус приладу і натисніть на ручку - механізм автоматично накрутить її на обертовий ролик. So Curls від Rowenta дозволяє створювати самі різні локони на волоссі будь-якої довжини і структури. Щадна температура забезпечить дбайливу завивку без пошкодження волосся.
    Професійні стилісти рекомендують накручувати пасма в різному напрямку, щоб отримати ефектну і натуральну укладку.

    Активні і сучасні жінки, які звикли добиватися успіху у всьому, прагнуть отримувати бажане максимально ефективно при мінімальних витратах. Насолоджуйтесь ідеальною зачіскою разом з новою плойкою від Rowenta, і нехай чоловіки проводжають вас захопленими поглядами!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru