Tuesday, March 31, 2015

9 правил догляду за руками взимку

Зимові холоди негативно впливають на стан шкіри рук і нігтів, особливо якщо ви любите ходити без рукавиць або не надаєте значення розбіжностям догляду в різні пори року.

    А адже запам'ятати, що можна робити взимку, а що не можна зовсім не складно.

    9 правил догляду за руками взимку

    У холодну пору року ПОТРІБНО
    Ускладнення процедури
    Влітку крем на руки можна наносити 1-2 рази на день - і цього буде достатньо, якщо ви не приймаєте морські ванни, а от взимку найкраще користуватися кремом кожен раз після того. Як ви помиєте руки. Це перешкоджає втраті шкірою вологи.
    Один раз на тиждень наносьте на шкіру рук скраб, це зробить руки більш м'якими і ластичні. Приготувати скраб легко в домашніх умовах, треба всього лише велику морську сіль або цукровий пісок змішати з медом. Ще простіше - вимити руки разом з залишилася в кавоварці кавовою гущею.

    Щільнішої консистенції ЗАСОБІВ ПО ДОГЛЯДУ
    Поміняйте «літній» крем на «зимовий»: він повинен бути більш щільним, жирним, насиченим, добре, якщо в ньому будуть вітаміни А і Е. Такий крем буде не тільки додатково живити шкіру рук, але і зволожувати її. При сильних морозах можна перейти на бальзам - він довше вбирається, але краще захищає шкіру від холоду.

    9 правил догляду за руками взимку
    БІЛЬШЕ ОЛІЇ
    Дли зимового догляду за нігтями корисно придбати спеціальне масло: для однієї руки буде достатньо всього однієї краплі. Цю краплю розподіліть по лунках п'яти нігтів і втирайте масло легкими круговими рухами. Такий масаж добре зволожує кутикули і запобігає появі задирок.
    Для цих цілей підійде також будь-яку рослинну олію, краще нерафінована - оливкова, лляна, соняшникова.

    ПРИНЦИП багатошарових
    Коли холодно, ми зазвичай одягаємо кілька шарів одягу, щоб зберегти тепло. Косметику взимку теж корисно наносити за цим же принципом, причому за півгодини до виходу на вулицю. Спочатку можна нанести, наприклад, рослинне масло, потім - зволожуючий крем, а для тих, у кого суха шкіра рук, корисно нанести ще й третій шар - живильний крем.
    До речі, доведено, що час від часу корисно міняти засоби догляду за шкірою - це сприймається шкірою як невеликий стрес, який в результаті підвищує її тонус.

    МАСКИ
    Фахівці рекомендують робити маски для рук 1-2 рази на тиждень. Приготувати їх легко будинку, ось кілька рецептів:
    Зволожуюча: 1 стол. ложка вершкового масла, м'якоть 1 банана, 1 чайн. ложка меду. Всі розтерти і товстим шаром покрити шкіру рук від кінчиків пальців до ліктя. Руки обернути махровим рушником і залишити на 10-20 хв, потім змити прохолодною водою.
    Поживна: 100 г сиру, 1 чайн. ложка оливкової олії. Далі див. Вище.
    Відлущувальна: 1 стол. ложка сметани, 1 чайн. ложка меду, 1 яєчний жовток. Далі див. Вище.

    У холодну пору року НЕ МОЖНА
    Різко НАГРЕВ
    Повернувшись додому з морозу, чи не зігрівайте руки під струменем гарячої води, це послаблює стінки судин і в результаті знижує тонус шкіри. Краще зробити зігріваючу ванночку з додаванням морської солі з води, близької до температури тіла.

    9 правил догляду за руками взимку
    Обрізного манікюру
    Взимку кутикула стає сухішою і слабкою, тому краще відмовитися від такого популярного обрізного манікюру. Краще нанести на кутикулу жирний крем або масло і легкими рухами, без натискання, відсунути кутикулу дерев'яною паличкою з округленим кінцем.

    Суперстійкою ЛАК
    Сучасні лаки зразок шелаку тримаються на нігтях більше 2 тижнів, але саме тому вони не підходять для застосування в зимовий час. Під злам такого лаку нігтьова пластина не дихає, швидко втрачає вологу, розшаровується і стає ламкою. Взимку краще покривати нігті Еколак, в яких не міститься агресивних формальдегідів і толуолу, а фарбувальні пігменти - натурального походження.

    9 правил догляду за руками взимку
    Рукавиці
    Ні, не рукавички, а саме рукавиці - в них багато вільного простору і, отже, тепла. Крім цього рукавиці оберігають від пошкодження ліпідний шар шкіри, що виконує бар'єрну функцію і перешкоджає в'янення шкіри.
    Тим більше, що в цьому сезоні рукавиці, особливо моделі handmade, дуже затребувані і актуальні. А для рукодільниць такі аксесуари - ідеальна область для застосування своєї творчої фантазії.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru