Friday, March 20, 2015

Креми. Скільки вішати в грамах?

Ефективність крему визначається не тільки його складом, а й тим, наскільки грамотно його використовують. Щоб не витрачати даремно час і кошти, перевірте свої знання.

    Крему. Скільки вішати в грамах? День і ніч
    Скільки крему необхідно шкірі? І надлишок, і недолік однаково погані. Наносимо трохи більше - перенавантажуємо шкіру і навіть можемо спровокувати підвищений саловиділення, а значить, і роздратування. Якщо економимо засіб, шкіра недоотримує свою порцію вітамінів і тут же відповідає сухістю, почервонінням, лущенням. Уникнути проблем допоможе правило
    горошини: поживного або нічного кошти з досить жирною текстурою для обличчя вистачає краплі розміром з горошину. Легкі зволожуючі засоби - креми, гелі, флюїди - можна наносити і в більшій кількості, але не більше двох горошин: крапля на лоб, крапля на ніс, по краплі на щоки і залишок на підборіддя.
    Як наносити: Крем можна легко вбивати в шкіру постукуючими рухами, але тільки не втирати. Акуратно розподіліть засіб по масажних лініях від центру до периферії. Через годину-півтори промокніть шкіру серветкою, щоб прибрати надлишки крему.
    ВАЖЛИВО: Не варто наносити косметику безпосередньо перед сном. Вночі обмінні процеси сповільнюються, тому шар крему повисне мертвим вантажем, замість того щоб працювати.
    ХИТРОЩІ: Злегка зігрійте крем в руках, особливо якщо косметика зберігалася в холодильнику. Постарайтеся наносити її на трохи вологу шкіру (після тоніка або зволожуючого лосьйону), волога є провідником для активних інгредієнтів крему і допомагає їм краще засвоюватися.

    Для тіла
    Вважаєте, що крему для тіла багато не буває? Абсолютно марно. Неекономне використання косметики підриває не тільки бюджет, але і природний захисний потенціал шкіри. Крім того, якщо нанести занадто щедро крем і відразу ж одягтися, більшість активних компонентів залишаться на тканині. Правильна доза дорівнює розміру м'ячика для пінг-понгу. Цього має вистачити і для ніг, і для рук, і для живота, і для декольте. Рідке молочко зручніше відмірювати столовими ложками - дві, максимум три дадуть шкірі відчуття комфорту. А окремого антицелюлітного засобу вистачить і пари невеликих «виноградин» (по одній на стегно). Бажано зробити масаж руками, жорсткою рукавицею або спеціальним масажером. Тут можна особливо не церемонитися - шкіра в області стегон досить щільна. Виняток - варикоз, тоді від масажу краще відмовитися і боротьбу з целюлітом починати тільки після візиту до флеболога.

    Для шкіри навколо очей
    Крем для області навколо очей - продукт вкрай корисний, але лише у випадку, якщо вміти з ним звертатися. Коли його занадто багато, він може викликати набряклість. Краплі розміром з рисове зернятко достатньо, щоб зволожити шкіру і забезпечити всіма необхідними речовинами. Крем наносять легкими постукуючими рухами. Експерти радять використовувати безіменні пальці, як найменш сильні. По верхньому століттю (тільки нерухомому!) - Від зовнішнього краю ока до внутрішнього, по нижньому - у зворотному напрямку. Якщо крем забезпечений аплікатором, використовуйте його, але дуже плавно, без натиску.

    ПОРАДИ
    ¦ Всі інші засоби догляду за шкірою також повинні наноситися в певній кількості.
    ¦ Вибирайте продукти з дозатором - вони самі зручні і економічні.
    ¦ Сироватка сама по собі не захищає шкіру від зовнішніх впливів. Тому поверх неї обов'язково використовуйте крем.
    ¦ Косметичного масла потрібно 2-3 краплі. Цього достатньо, щоб зволожити і пом'якшити шкіру. А от з масками можна не панькатися. Оптимальна кількість - з м'ячик для пінг-понгу. Товстий шар засобу дозволяє створити термоефект і домогтися більш глибокого проникнення активних компонентів.
    ¦ Креми краще зберігати в спальні, на туалетному столику. Деякі сироватки і концентрати - в холодильнику. Есенції на основі ефірних масел зберігають у недоступному для дітей місці, в закритій коробці.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru