Monday, March 23, 2015

Ельовіт: щоб малюк народився здоровим

Вагітність - особливий період у житті жінки. За ці дев'ять місяців відбуваються дивовижні метаморфози, і не тільки з тілом.

    Ельовіт: щоб малюк народився здоровим Це час, наповнений щастям, теплом і любов'ю до малюка, який зовсім скоро з'явиться на світ, щоб повністю змінити життя батьків. Однак вагітність - це ще й дуже відповідальний період, адже від майбутньої мами багато в чому залежить правильний розвиток і здоров'я малюка.
    Замислюючись про вагітність, багато жінок відчувають занепокоєння. Їх хвилюють зміни у власній зовнішності і внутрішньому стані, а також відповідальність за здоров'я майбутнього малюка. І це можна зрозуміти: невідомість і відсутність подібного досвіду формують в голові майбутньої мами безліч питань, відповідей на які у неї поки немає. Для комфортного перебігу вагітності вкрай важливий позитивний настрій, сприятливий емоційний фон, формуванню яких допоможе спілкування з лікарем, вивчення інформації в різних джерелах, досвід вже відбулися матусь. А також варто переглянути свій спосіб життя: відмовитися від шкідливих звичок, перейти на правильне харчування, знизити фізичні навантаження до помірних.

    У великих містах в силу способу життя і різних факторів зовнішнього середовища навіть за умови правильного і збалансованого раціону харчування, жіночий організм може недоотримувати корисних речовин в необхідній йому кількості - особливо в такий важливий період, як підготовка до вагітності. Саме тому потрібно завчасно (приблизно за два-три місяці до передбачуваного зачаття) почати прийом спеціальних полівітамінних комплексів і продовжувати його протягом всієї вагітності.
    Завчасна підготовка до вагітності та її усвідомлене планування - це порівняно новий для Росії тренд, який найбільш поширений серед жінок з вищою освітою і доходом вище середнього, які живуть у великих містах.
    У регіонах Росії, а також серед старшого покоління вагітність і сьогодні частіше сприймається як природний процес, який не передбачає підготовки.

    «Ми з вами дуже часто щось плануємо: відпустка, бізнес, освіту, переїзд ... .. А своє життя ми практично не плануємо, - говорить відомий психолог Олена Новоселова. - На жаль, словосполучення «планувати дитини» досі звучить дуже дивно. Хоча позитивний вплив планування очевидно. Коли пара починає за півроку або за три місяці готуватися до народження дитини, приймати вітаміни, ми отримуємо зовсім інше психологічне ставлення до процесу. Це дуже згуртовує і зміцнює відносини ».

    Ельовіт: щоб малюк народився здоровим До настання вагітності важливо пройти повний медичний огляд, щоб виявити і вирішити можливі проблеми зі здоров'ям, а також підібрати додаткове джерело вітамінів, макро- і мікроелементів, необхідних саме в цей період життя жінки. Це особливо важливо в реаліях великих міст, де непросто знайти продукти, здатні заповнити дефіцит корисних речовин, виявивши при цьому їх правильні необхідні організму пропорції.
    Наприклад, «Ельовіт Пронаталь» задовольняє добову потребу жіночого організму у вітамінах, макро- і мікроелементах, необхідних для здоров'я майбутньої мами і малюка. До настання вагітності така підтримка підготує організм до виношування дитини і стане профілактикою вроджених вад, а протягом дев'яти місяців допоможе правильному розвитку плоду і позитивно позначиться на самопочутті майбутньої мами.

    Нерідко вагітність приносить з собою неприємні симптоми, особливо в перші місяці. Прийом спеціального комплексу «Ельовіт Пронаталь» знижує частоту токсикозу, значно зменшує ймовірність виникнення анемії.
    Очікування дитини - це унікальний час, предваряющее собою появу нового життя. І якщо підійти до нього підготовленою, ці 9 місяців залишаться в пам'яті лише як радісні емоції та спогади.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru