Friday, March 20, 2015

Дієта парижанки

Цей раціон розроблений доктором Жан-Мішелем Коеном, новим гуру дієтології. Модна програма для всіх, хто мріє про стрункість і високому життєвому тонусі.

    Дієта парижанки 3 етапи зниження ваги приблизно за 3 місяці - і ми знову можемо насолоджуватися улюбленою їжею і красуватися в стильних вбраннях.

    «Кафе»: -500 г в день, максимум 8-10 днів
    Важкий, але недовгий етап. Швидкий старт потрібен для того, щоб скоріше отримати перший результат, а разом з ним мотивацію рухатися далі. Низькокалорійний раціон передбачає велику кількість рідкої їжі: напоїв (чай, кава, трав'яні настої - без обмежень), коктейлів, пюре. А головне блюдо - супи, тамують відчуття голоду, поживні й ситні.
    РАДА: через досить убогого раціону на цьому етапі обов'язковий прийом полівітамінів і магнію.
    Сніданок - йогуртовий коктейль
    1 середній банан і 1 очищену грушу подрібніть в блендері зі склянкою знежиреного молока або йогурту.
    Обід - тріска з гарбузом
    150 г м'якоті гарбуза і 1 цибулину наріжте кубиками, покладіть в каструлю, влийте води, щоб вона покривала овочі, і доведіть до кипіння під кришкою. Зменшивши вогонь, варіть до готовності, потім подрібніть в блендері. Отримане овочеве пюре приправте каррі. Подайте з 100 г тріски, приготованої на пару, із зеленню петрушки і спеціями.
    Вечеря - суп з цибулі порею
    У 250 мл курячого бульйону покладіть 3 стебла цибулі-порею, нарізаного кільцями. Дайте покипіти 10 хв, потім додайте 2 стіл. ложки нарізаного дрібними кубиками ріпчастої цибулі. Доведіть до готовності. Приправте меленим чорним перцем.
    ПЕРЕКУШУВАННЯ: 1 яблуко, посипане корицею, або 15 горіхів мигдалю, або 1 апельсин

    «Бістро»: -3,5-5 кг за 2-3 тижні
    На цьому етапі обмежень менше, проте піддаватися маленьким гастрономічним слабкостям не на часі - треба закріпити досягнутий успіх. Не зловживайте м'ясом. Сир вибирайте жирністю не більше 30%, до речі, їм французи часто замінюють м'ясну страву на вечерю.
    РАДА: допустимо почати дієту відразу з етапу «Бістро», лише на 1-2 дні на тиждень переходячи на меню «Кафе», якщо цей перший етап видався нестерпним.
    Сніданок - йогурт
    170 г йогурту без наповнювача та цукру, можна з підсолоджувачем.
    Обід - салат і яловичина під сиром
    2 моркви і 1 стебло селери подрібніть і заправте 1 стол. ложкою йогурту.
    100 г філе яловичини або телятини підсмажуйте на грилі 5-7 хв. Посипте 30 г тертої моцарелли. На гарнір - 100 г зеленої квасолі, обсмаженої з зубчиком часнику і 85 г томатної пасти.
    Вечеря - салат і омлет з руколою
    Натріть 200 г буряка і 1 яблуко. Перемішайте, заправте соусом з лимонного соку і оцту (по 1 стол. Ложці). Посоліть, поперчіть і посипте кропом. Збийте 2 яйця, додайте 20 г руколли і 50 г рікотти і підсмажте без масла.
    ПЕРЕКУШУВАННЯ: 200 г будь-яких консервованих фруктів без сиропу.

    «Ресторан-гурман»: -3-4 кг кожен місяць, протягом 2-3 місяців
    Доступні гастрономічні вольності, але з застереженнями. Любіть хліб? 30 г в день замість сиру або йогурту - ліміт. 3 часточки шоколаду, як і келих вина, по калорійності приблизно рівні 1 фрукту: включіть в денний раціон щось одне. Обожнюєте пасту? З'їжте порцію (100 г), але тільки з томатним соусом. Людям з вуглеводної залежністю порцію можна подвоїти, але є блюдо через день.
    РАДА: якщо зайва вага перестав йти, поверніться на 1-2 дні до етапу «Кафе» або на 7 днів до меню «Бістро». Щоб постійно підтримувати нормальну масу тіла, з'їдайте мінімум 5 низькокалорійних страв на тиждень.
    Сніданок - йогурт і фрукт
    170 г йогурту, 1 апельсин, тост з 2 чайн. ложками слі-кувального масла або 3 стол. ложки пластівців і 6 горіхів.
    Обід - салат з листової зелені і телятина з грибами
    Салат, буряк, варене яйце, зелень подрібніть, заправте 1 стол. ложкою соку лимона, перемішайте.
    Телячу відбивну (85 г) нафаршіруйте сумішшю з 50 г грибів і 30 г шинки з сіллю, перцем, мускатним горіхом, естрагоном, залийте томатним соком і тушкуйте в духовці.
    Вечеря - оригінальна закуска і салат з курячим філе
    М'якоть 1/2 грейпфрута наріжте, додайте 60 г сиру, кілька відварених креветок, сіль і перець.
    Листовий салат, відварне філе, 2 мариновані огірки наріжте, заправте йогуртом.
    ПЕРЕКУШУВАННЯ: з «Кафе» або «Бістро».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru