Friday, April 3, 2015

Clearblue. Коли сумнівів бути не може!

Вагітність - це справжнє диво природи, а очікування дитини - найважливіше і хвилююча час у житті кожної родини.

    Для того щоб це диво сталося саме тоді, коли його найбільше чекають, до планування потрібно підходити відповідально і раціонально. І мова йде не тільки про правильне харчування, здоровий спосіб життя, фізичних навантаженнях і комфортному стані майбутніх батьків.
    Коли вагітність - усвідомлений, відповідальний крок, то абсолютно природно її радісне передчуття і бажання, щоб ця подія відбулася скоріше. Тим часом, завагітніти буває не так просто, як іноді здається. Навіть якщо обидва партнери при цьому здорові і немає ніяких патологій.
    Цикл кожної жінки унікальний. Тому ви повинні знати свої правильні дні, найбільш сприятливі для зачаття. Крім того потрібно пам'ятати, що з віком природна репродуктивна функція йде на спад.

    Фахівці Clearblue знають, наскільки важливий цей крок, тому пропонують майбутнім мамам все необхідне для того, щоб визначити найбільш підходящі для зачаття дні і дізнатися з точністю до тижня строк довгоочікуваної вагітності.

    «Російські жінки звикли контролювати своє життя, тому вони точно знають, коли хочуть зачати дитину. Планування вагітності найбільш успішно під час самих фертильних днів циклу, визначити які допоможе цифровий тест на овуляцію Clearblue, - говорить Ольга Прокудіна, експерт Clearblue. - А діагностика вагітності можлива вже на 1-2 тижні, відразу після імплантації плодового яйця в порожнині матки. Сучасні домашні тести на вагітність Clearblue показують результат з першого дня затримки з точністю понад 99% ».

    Цифровий тест на овуляцію Clearblue допомагає максимально підвищити шанси на природне зачаття. Він точно визначає найбільш фертильні дні циклу у жінки. Тест дуже простий у використанні. Потрібно всього лише опустити кінчик тесту в порцію ранкової урини і почекати 5 хвилин, поки не з'явиться результат. Відсутність смайлика означає невідповідний день для зачаття. Смайлик на дисплеї означає, що настав найбільш фертильний період. Наступні 48 годин найбільш сприятливі для зачаття.

    Clearblue. Коли сумнівів бути не може!

    Коли визначені найбільш фертильні дні і зроблено все необхідне для зачаття, залишається лише радісно чекати вагітності та планувати подальші кроки.
    Для того щоб визначити зачаття з перших днів затримки циклу скористайтеся домашнім цифровим тестом на вагітність Clearblue з індикатором терміну зачаття. Він не тільки повідомить жінці про те, чи вагітна вона, але й підкаже, коли саме відбулося зачаття.
    Результати з'являються на дисплеї протягом трьох хвилин і зберігаються протягом 24 годин.

    Clearblue. Коли сумнівів бути не може!

    З тестами Clearblue кожна жінка може уникнути зайвих хвилювань і зосередитися на підготовці до омріяного материнства.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru