Sunday, April 5, 2015

Сила мрії

Що станеться, якщо одного разу ти забудеш про свої страхи? Прислухайся до себе і розкрій всі грані твоєї уяви. Повір, що все можливо ...

    З вірою в себе можна подолати всі перепони, з пристрастю - зруйнувати бар'єри, з надією - підкорити будь-які «Ні». Сумніви стають відправною точкою на шляху до успіху, коли «Можливо» перетворюється на «Дій!». Довірся своїм почуттям, повір в свою мрію! Спробуй змінити світ - твої можливості безмежні, коли закриваєш очі на обмеження. Неправі ті, хто каже, що не варто намагатися ... Дозволь захопити себе силу, достатню, щоб змінити світ: силі мрії.

    Бажання змін і необхідність вірити в мрію, для її втілення в життя бренд United Colors of Benetton висловив у своїй парфумерної колекції UNITED DREAMS. Творці ароматів надихалися концепцією загальної мрії і втілили її в трьох жіночих ароматах:

    Stay Positive. Перший крок на шляху до нашої мети - бути позитивними.
    Яскраві цитрусові акорди і іскристі ноти зеленого листя верхніх нот дарують життєрадісність і щастя. Насичені і чуттєві ноти серця наповнюють тебе енергією неролі. Акорди білих квітів підкреслюють справжню жіночність. Оксамитово-деревні ноти гармонійно завершують аромат затишком і теплотою.

    Love Yourself. Ти особлива і заслуговуєш, щоб тебе цінували такою, яка ти є.
    З перших секунд ти відчуєш динамічність і в той же час м'якість аромату, поєднала у собі кисло-солодку малину, соковиту грушу і стиглий абрикос. Далі, більше: ноти серця спокушають чуттєвими відтінками троянди, упоительними акордами жасмину і яскравістю фрезій. Базові ноти підсилюють пристрасть деревно-амбровим коктейлем. Аромат буквально змушує відчути себе унікальною.

    Live Free. Живи вільно!
    Яскравий, індивідуальний буквально іскриться свіжістю аромат виривається свіжістю юзи, бергамоту і зеленого яблука. Слідом за ними ти почуєш екзотичні ноти серця - чуттєві деревні, бархатисту амбру і теплий мускусний акорд. Квітково-пряні базові ноти з відтінками чайного листя завершують композицію, розкриваючи її жіночність і оригінальність.

    Кожен з ароматів UNITED DREAMS укладений у флакон оригінального дизайну, який знайшов
    своє натхнення в лабораторній колбі. Флакон UNITED DREAMS такий же особливий, як і ідея, яку він в собі несе.
    Помаранчевий Stay Positive, рожевий Love Yourself і зелений Live Free - кожен виконаний в своєму кольорі, який є відображенням філософії аромату. Все в ньому говорить про унікальну візуалізація мрії від United Colors of Benetton.
    Зухвала, сучасна і об'єднує культури лінійка ароматів UNITED DREAMS продовжує нести філософію бренду і викликає бажання виходити за межі своїх мрій.
    Зміни починаються з тебе. Все, що у нас є сьогодні, колись було тільки мрією.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru