Sunday, April 5, 2015

Ясний розум і перемога над стресом

Кожен день в прагненні все встигнути ми піддаємо себе стресу. І необов'язково потрапляти в певну ситуацію. Досить шаленого ритму, в якому ми живемо.

    Ясний розум і перемога над стресом Будні сучасної людини схожі на калейдоскоп швидко змінюють один одного подій. Робота, ділові зустрічі, навчання, їжа на ходу, поганий сон, вічний брак часу. Ми знаходимося в постійному напруженні і як результат - відчуваємо стрес. А наша нервова система дуже крихка. У малих дозах стрес навіть корисний, оскільки підвищує стійкість організму до зовнішніх подразників. А ось у великих - здатний сильно ускладнити життя людини.
    Як же зберегти свої нерви, стимулювати діяльність мозку і успішно боротися зі стресом? Рішення є, і воно працює!
    Гліцин - перевірений часом препарат для нормалізації та активізації роботи центральної нервової системи для дітей і дорослих. Він працює за фізіологічними законами, здатним допомогти організму самостійно «лагодити» свої гальма. У його складі необхідна всім клітинам організму амінокислота «гліцин», яку називають «ліками від стресу». Препарат володіє цілим рядом корисних властивостей - наприклад, покращує пам'ять, загострює увагу, збільшує здатність до навчання, а також підвищує стійкість до різноманітних шкідливих впливів на ЦНС.
    Завдяки своїм активним компонентам «Гліцин»:
    ¦ зменшує психоемоційне напруження, агресивність, конфліктність;
    ¦ підвищує соціальну адаптацію;
    ¦ покращує настрій;
    ¦ полегшує засинання і нормалізує сон;
    ¦ підвищує розумову працездатність;
    ¦ зменшує вегето-судинні розлади і вираженість мозкових розладів при ішемічному інсульті та черепно-мозковій травмі;
    ¦ знижує токсичну дію алкоголю та інших лікарських засобів, що пригнічують функцію ЦНС.
    Таблетку «Гліцину» слід класти під язик і розсмоктувати до повного розчинення. Для правильного впливу на організм препарат не рекомендується ковтати або запивати водою. Приймати «Гліцин» можна абсолютно всім членам сім'ї, в тому числі немовлятам.
    Є протипоказання. Перед застосуванням потрібна консультація фахівця.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru