Friday, April 3, 2015

Делікатний догляд за зубами

Підвищення чутливості зубів все частіше стає актуальною проблемою для жителів мегаполісів. Порушення режиму харчування і несприятлива екологічна ситуація сприяють ослабленню емалі.

    При истончении емалі збільшується кількість і діаметр відкритих дентинних канальців, в яких виникає роздратування нервових клітин і, як наслідок, больова реакція. Щоб уникнути подібних неприємностей, необхідно вибирати правильні засоби для щоденного догляду за порожниною рота. Наприклад, кошти Innova для догляду за чутливими зубами.
    Насамперед, це делікатні щітки з іонами срібла, ультратонкі м'які щетинки яких оптимальні для очищення зубного нальоту і працюють безпечно для чутливих ясен. У щіток ергономічна і нековзна ручка.

    Делікатний догляд за зубами

    Перед використанням нову зубну щітку потрібно промити в теплій воді з милом. Під час використання зберігати її краще у вертикальному положенні щетиною вгору. Рекомендований термін служби зубної щітки - 2-3 місяці.
    Для оптимального результату використовуйте новинку разом із зубною пастою Innova sensitive 2 рази на день - вранці і ввечері.
    Серія засобів для інтенсивного зміцнення емалі Innova від Splat створена спеціально для догляду за чутливими зубами. Зубні пасти Innova ефективні при різних причинах виникнення підвищеної чутливості. Вони не містять агресивних і небезпечних речовин, завдяки чому підходять для щоденної гігієни порожнини рота.

    Делікатний догляд за зубами

    У серію Innova від Splat входять 4 нановосстанавлівающіе зубні пасти («Інтенсивне відновлення», «Інтенсивне відновлення і дбайливе освітлення», «Інтенсивне відновлення і турбота про яснах», «Глибоке відновлення чутливої ??емалі») і суспензія "Рідка емаль". Суспензія - це додатковий засіб гігієни порожнини рота, призначене для посилення і підтримки ефекту відновлення і зміцнення ослабленої емалі.

    Правильний догляд подарує здоров'я вам і вашим зубам.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru