Sunday, April 5, 2015

Як виглядати стильно?

Виглядати стильно, модно і красиво прагне кожна жінка. Але не завжди поняття «Мода» і «стиль» означають одне і те ж. Можна купити одяг, зробити зачіску та макіяж у відповідності з останніми тенденціями моди, але при цьому образ буде здаватися безглуздим і виглядати стильно не вийде. А ось поняття «стиль» для мене - це грамотне поєднання різних предметів гардероба, при якому в образі має бути присутня якась родзинка, характерна тільки для вас. Стиль - це щось на зразок внутрішньої впевненості і того, як ви самі себе відчуваєте.

Існує думка, що для того, щоб виглядати і одягатися стильно, потрібно обов'язково купувати дорогі, модні речі . Це не завжди так. Можна одягнутися і виглядати стильно, і при цьому абсолютно недорого. Для цього потрібно навчитися оригінально поєднувати речі і продумувати весь свій образ до найдрібніших деталей. Погодьтеся, якщо, наприклад, на вас одягнено красиве коктейльне плаття, підібрані прикраси та аксесуари в тон, але при цьому ви вибрали абсолютно невідповідні туфлі, то вас навряд чи назвуть стильною. Тому, одним з основних правил стильного образу можна назвати - вміння поєднувати одяг, і звичайно ж, наша хода. Від того, як ми ходимо, залежить дуже багато. У тому числі і те, як виглядає на нас одяг. Адже якщо ви будете одягатися стильно, але при цьому у вас буде некрасива хода, то вас важко буде назвати стильною дівчиною. На нашому сайті "Сонячні руки" є прекрасна стаття "Про красивою ході замовте слово" , рекомендую прочитати.

Почати слідувати цьому правилу я рекомендую зі свого гардероба. Напевно там знайдеться досить багато речей, які ви не знаєте з чим носити. Особисто у мене донедавна так і було. Начебто речей в шафі дуже багато, але коли треба швидко кудись зібратися, розумієш, що одягти-то й нема чого. Ця спідниця не підходить до коханої блузці, в класичних брюках, які, здавалося б, підходять до всього, відчуваєш себе некомфортно, а у туфель сильно високий каблук, тому я намагаюся їх не надягати на важливі зустрічі, щоб бува не спіткнутися ... Тому, я вирішила, нарешті, впорядкувати свій гардероб, знайти найбільш виграшні поєднання, в яких я відчуваю себе впевнено, а речі, що залишилися без пари, прибрати глибше в шафу або докупити до ним відповідні елементи, щоб вийшов гармонійний ансамбль. Надалі я вирішила не вистачати на розпродажах перші-ліпші речі через їх спокусливою, «знижкової» ціни, а спершу подумати, з чим я їх буду носити, і зручно мені в них буде.

Зараз я навчилася слідувати цьому простому правилу, хоча перший час було трохи складно. Важко встояти, коли бачиш красиву кофтинку за ціною, яку можеш собі дозволити. Відразу ж тягнешся в гаманець за грошима і думаєш, куплю її зараз, а низ підберу пізніше. Тільки до цього «пізніше» час зазвичай так і не доходить. Спочатку не знаходиш нічого підходящого в магазині або НЕ вистачає грошей на ще один елемент одягу, а потім вже і кофточка перестає бути новою і пропадає ентузіазм підшукувати до неї комплект. Тому краще почекати і трохи підкоп грошей, а потім відразу ж купити 2 речі, які будуть поєднуватися один з одним і дозволять вам виглядати стильно. Або купити таку річ, яку вже є з чим носити. Це правило допоможе вам уникнути зайвої витрати грошей і дозволить мати у своєму гардеробі набагато більше поєднуваних елементів одягу.

Друге правило того, як виглядати і одягатися стильно - вміння грамотно розставляти акценти. Важливо вигідно підкреслити у своєму образі тільки одну якусь деталь. Наприклад, якщо підкреслюєте груди, то не потрібно одночасно виділяти і стегна. Разом це буде виглядати безглуздо і вульгарно. Тобто, якщо ви одягаєте обтягуючий кофточку з глибоким декольте, то штани краще вибрати більш вільні. І навпаки, одягнувши вільну блузку або блузку з широкими рукавами-воланчиками, низ можна підібрати обтягуючий. А ось з незвичайними брюками з яскравим поясом або з іншого виділяється, оригінальною деталлю відмінно буде виглядати однотонна, проста кофтинка.

Те ж саме правило діє і в макіяжі. Яскраво виділивши очі, не залучайте уваги до губ - покрийте їх безбарвним блиском або гігієнічною помадою.

Колірна гамма. Швидше все, кожна жінка знає, які кольори їй йдуть, а в яких вона втрачається і виглядає невдало. Якщо ви ще не знайшли свої кольори, то саме час цим зайнятися. Зайдіть в магазин і приміряйте, наприклад, кілька однакових блузок різних кольорів. Ви помітите, що в якихось кольорах, ви начебто розквітає і виглядаєте стильно - підкреслюється ваша природна краса, очі починають сяяти, волосся - блищати, і ви відчуваєте себе в цьому одязі найбільш виграшно. А якісь кольори вам, навпаки, не йдуть - обличчя виглядає блідо, ви начебто губитесь на тлі цих квітів. Значить, це не ваше і надалі, при виборі одягу дотримуйтесь «своїм» відтінкам. Звичайно, у вашій шафі може бути кілька яскравих, помітних речей, але в цілому потрібно дотримуватися своєї тональності.

Вибравши якісь колірні деталі у своєму костюмі, намагайтеся дотримуватися їх до кінця. Я, наприклад, люблю повторювати колірну гамму одягу в макіяжі. Якщо на мені надітий бірюзовий светр, то я підводжу очі бірюзовими тінями в тон. Але тіні я наношу злегка, тільки лише по лінії росту вій. Так макіяж виглядає ніжно, легко і акуратно.

Пам'ятайте, що в своєму образі не рекомендується використовувати більше 3-х кольорів одночасно.

Взуття. Взуття так само дозволяє виглядати стильно, адже взуття багато чого може розповісти про свою господиню, тому вона завжди повинна виглядати бездоганно. Можна заощаджувати на одязі та аксесуарах, але взуття завжди має бути якісною і зручною. У гардеробі кожної жінки повинні бути присутнім універсальні класичні туфлі, які підходять до всього, чоботи або півчобітки, ну і, звичайно ж, зручна пара взуття для повсякденного шкарпетки. Якщо ви відчуваєте себе невпевнено на каблуках, то підберіть елегантні туфлі на невеликій платформі або плоскій підошві. Головне у взутті - Це зручність, якщо вам некомфортно у взутті, то і хода буде невпевненою, і ногам буде важко. А красива хода - запорука успіху та невід'ємна частина закінченого стильного образу.

Чи не забувайте стежити за взуттям і регулярно за нею доглядати, тоді улюблені туфлі прослужать вам набагато довше. В кінці сезону помийте і переглянете все взуття, при необхідності - здайте в ремонт. Як правило, якщо не зробити це відразу, то потім ви, швидше за все, забудете.

Аксесуари. Крім уміння одягатися стильно, важливо вміти підібрати аксесуари. Іноді аксесуари здатні кардинально змінити ваш вигляд, освіжити образ і додати йому оригінальності. Але в той же час, занадто багато аксесуарів виглядатимуть аляпісто і смішно. Тому з їх використанням потрібно бути обережною і відчувати момент, коли варто зупинитися.

Самим головним і постійно присутнім аксесуаром в образі сучасної жінки є сумка. Сумки бувають різні - великі, маленькі, шкіряні, текстильні, пляжні, для виходу в світ і т.д. Яку сумочку ви б ні вибрали, вона завжди повинна ідеально поєднуватися з вашим нарядом і допомагати вам виглядати стильно. Це не означає, що вона повинна бути точно такого ж кольору, як і ваш костюм. Швидше навпаки, останнім часом все більше жінок обирають сумки яскравих кольорів. Я, наприклад, люблю носити сумку в колір рукавичок або чобіт. Це дозволяє створювати яскраві акценти в образі і виділятися з натовпу. Це особливо актуально в таку похмуру, осінню погоду, коли доводиться носити теплі куртки, пуховики, плащі. Яскрава сумка буде промінцем світла в такий похмурий, сірий день і підніме настрій не тільки вам, але і оточуючим.

Що Щодо прикрас, то вони можуть бути вашими першими помічниками у тому, щоб виглядати стильно і завершити ваш образ. Особисто я їх дуже люблю і намагаюся часто використовувати. У мене є універсальні прикраси, які підходять і до класичним нарядам і до молодіжних. Є й кольорові, які складаються з 3-х кольорів, але при цьому не виглядають занадто яскраво. Такі прикраси можна носити з різнобарвною одягом і з однотонною одягом яскравих відтінків.

Але намагайтеся не переборщити з використанням біжутерії. Інакше ви будете виглядати як новорічна ялинка. Якщо одягаєте масивне прикраса на шию, то сережки краще вибирайте маленькі, не впадають в очі. Великі сережки добре виглядають і сольно, без прикрас на шиї.

Базові речі. Існує якась основа, базові речі, які повинні бути в гардеробі стильних дівчат. Це, звичайно, не строгий перелік, можливі й варіації, відходження від прийнятих норм, але такі речі можна вважати базисом.

По-перше, це маленьке чорне плаття. Воно може бути і коричневим, і бордовим, і бірюзовим ... Головне, щоб воно вам йшло і в ньому ви відчували себе комфортно на будь-якій вечірці. До такої сукні можна підібрати болеро для прохолодного вечора, біжутерію в тон, зручні туфлі-човники. Це класика вечірньої сукні, яке ніколи не вийде з моди.

Також до класики можна віднести трикотажне плаття і спідницю-олівець - сувору, але, практично, завжди доречну. До спідниці потрібно вибрати декілька відповідних блузок або сорочок для ходіння на роботу. Вони можуть бути як пастельних тонів, так і яскравих, що підкреслюють вашу індивідуальність.

Класичні брюки я б не назвала обов'язковим елементом гардеробу, оскільки сама ношу їх тільки у виняткових випадках. А ось хоча б одні джинси в гардеробі дівчини повинні бути. Їх можна носити і зі светрами, і зі строгими сорочками і навіть з кашеміру туніками.

В Наприкінці хочеться відзначити кілька загальних порад, без яких не вийде стильного і елегантного образу. Ваша зачіска, нігті і макіяж завжди повинні бути в ідеальному стані! Якщо у вас доглянута шкіра, бездоганний манікюр , чисті, укладене волосся, то навіть у піжамі про вас можна буде сказати, що виглядаєте ви стильно і чудово!

І ще. Не забувайте про те, що крім стильного одягу та аксесуарів, необхідно доглядати і за своєю шкірою, руками, тілом і волоссям. Про те, як доглядати за собою, прочитайте статтю "Гарною жити не заборониш. Ще трохи секретів по догляду за зовнішністю".

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru