Wednesday, April 1, 2015

Невидимий захист

Незважаючи на велику кількість яскравих фарб, багатство відтінків і півтонів дизайнери не перестають працювати з класичною монохромного палітрою чорного і білого кольорів. Що було і залишається незаперечною класикою.

    Однак це контрастне поєднання не тільки створює відчуття елегантності та витонченості, але і вимагає особливої ??уваги. Наряд чорного або білого кольору досить підкреслити вишуканими аксесуарами і правильної взуттям, щоб домогтися бездоганності і простоти. Але такий образ може бути легко зіпсований невдало підібраним антиперспірантом.
    Якщо ви прихильниця або шанувальник чорно-білої класики, вам варто подбати про настільки важливою дрібниці. Наприклад, про нові засоби від Rexona - серія антиперспірантів Rexona «Невидима на чорному і білому» і Rexona Men «Невидимий на чорному і білому».

    Невидимий захист

    Ці невидимі антиперспіранти забезпечують ефективний захист від поту і запаху, дбайливо піклуються про шкіру, зберігаючи відчуття свіжості і комфорту протягом всього дня. Але головне - вони запобігають появі білих слідів на чорному і жовтих на білому.
    Тепер можна не турбуватися про те, як видалити неприємні плями з улюблених чорних і білих речей, їх просто більше не буде. А значить, не потрібно йти на компроміси. Вибирайте і носите улюблені речі за настроєм, незалежно від їх кольору. І нехай ваш образ завжди буде бездоганний!
    Приємне доповнення до новинки - зручний формат, можна вибрати стик, спрей або ролик. Крім того, аромат чоловічої версії антиперспірантів Rexona men «Невидимий на чорному і білому» - сильний і мужній, з яскраво вираженими фужерні і деревними нотами. Серед жіночих засобів кожна дівчина знайде відповідний саме їй варіант: розкішний і інтригуючий аромат квітів і свіжої зелені в лінійці Rexona «Чистота води», що бадьорить і квітковий - у засобів «Чистий діамант», а антиперспіранти «Кришталева чистота» подарують своїй носительці витончений аромат з нотами фруктів і мускусним шлейфом.
    Невідомий антиперспірант - впевненість у собі і своєму зовнішньому вигляді, така необхідна для досягнення поставлених цілей.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru