Friday, April 3, 2015

Чоловіча колекція по догляду за волоссям

Чоловіки не люблять витрачати багато часу на догляд за собою, але при цьому хочуть бачити гідний результат при мінімальних витратах.

    Діловий костюм, начищені до блиску туфлі, доглянуте волосся - все в зовнішньому вигляді має бути бездоганно. Це важлива складова іміджу впевненого в собі чоловіка. І будь-яке недосконалість в одному з цих ланок може зіпсувати весь образ.
    З випаданням і зменшенням густоти волосся стикається рано чи пізно майже кожен представник сильної статі. І для більшості чоловіків це стає проблемою. У більшості випадків втрата волосся зумовлена ??ослабленим станом шкіри голови і наявністю лупи. Але на цей рахунок у head & shoulders є рішення - нова колекція проти випадіння волосся, яка розроблена спеціально для чоловіків.

    Чоловіча колекція по догляду за волоссям

    Колекція включає в себе два продукти - шампунь і бальзам-ополіскувач 2-в-1 і унікальний тонік. При комплексному застосуванні вони забезпечують захист від негативних факторів, у тому числі від лупи, помітно зміцнюють волосся. Отриманий ефект зберігається в ході подальшого використання продуктів. При цьому волосся виглядає помітно густішими, а їх володар отримує заряд упевненості і привабливості.

    До складу шампуню входить запатентована технологія АктіЦінк для ефективної боротьби з лупою починаючи з першого миття голови і компоненти для глибокого очищення волосся і додання їм слухняності без обважнення.
    Інгредієнти тоніка впливають безпосередньо на шкіру голови, підсилюючи її бар'єрну функцію і покращуючи мікроциркуляцію крові, а також проникають у волосся, зміцнюючи їх від коренів зсередини і зовні. Щоб відчути негайний ефект і зберігати його з плином часу, досить наносити тонік на вологе або сухе волосся і шкіру голови один раз в день перед укладанням.

    Коментує креативний директор head & shoulders, відомий міжнародний стиліст Петер Люкс: «Серед своїх клієнтів я часто зустрічаю чоловіків, стурбованих випаданням волосся і зниженням їх густоти. Вони хочуть знайти просте рішення, яке дозволить відразу побачити результат в дзеркалі. Нова колекція head & shoulders дарує миттєвий ефект: волосся помітно більш товсті, щільні і густі на вигляд і на дотик ». Щоб наочно продемонструвати дію новинки, Петер Люкс створив серію з семи чоловічих образів на кожен день тижня і для будь-якого випадку - від співбесіди і сімейного обіду до вечірки в клубі.

    Нові засоби head & shoulders для чоловіків - можливість не втрачати волосся і зайвий час у ванній.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини porozovodetsad.grodno.by portfoliolar.kz www.praha1.ru pozitivpost.info pou-online.net pepetarga.100webspace.net privlec-obras.ru profi52.ru priznayus.com www.promtransnii.ru